söndag 9 november 2008

Det händer saker här

Mjaou! Nu har husse tabbat sig igen. Det var på eftermiddagen som husse och jag diskuterade om lite allt möjligt, som telefonen ringde. Då husse inte såg vem det var som ringde, så blev han lite misstänksam.

När han svarar så säger en trevlig tjej på andra sidan “Hej, det är från Corren…” mer han hon inte säga innan husse vrålade NEJ i telefonen. Min hjärndöda husse trodde nämligen att det var fråga om telefonförsäljning. Husse tycker inte om sådana alls.

Resten av samtalet var väldigt givande. Ungefär så här lät det;

Corren: Hej, det är från Corren
Husse: NEJ!
Corren: Ehh, nähä?
Husse: Uhhm, va?
Corren: Vadå nej?
Husse: Ehh, jo alltså… uhm.
Corren: Jag ska inte sälja prenumeration…
Husse: Nähää… (tomatröd husse)
Corren: Det gäller Lussekatt’s tävlingen.
Husse: Jaha, öhh… Ja då ber jag om ursäkt…

Sippo 001

Vilken normal människa som helst skulle väl kommit ihåg att dom anmält sin stackars kisse till en sån sak, men inte husse då. Nu stod han där och tuggade på gardinerna och såg allmänt bortkommen ut.Det såg rätt roligt ut när husse stod och bugade och bockade samt viftade med armarna i luften, samtidigt som han försökte komma på en vettig ursäkt. Tur hon inte såg honom, för då skulle hon sprutat såndär sårig gas på husse och dängt till han med handväskan.

“Men så pinsamt husse..”

Eh, vart var jag? Jo, det är nämligen så att dom vill fota mig lite nästa vecka. Det ska bli… eh, skoj? Man är ju van då husse jämt springer runt med blixtlådan i högsta hugg. Aldrig är man säker.

Nu undrar jag bara hur dom ska lyckas fota mig från andra sidan stan. Det måste vara något som husse inte berättar för mig… Hm.

Sippo 002
“Usch, jag skäms för dig”

4 kommentarer:

 1. Vad är det jag läser!!! Ska du bli en sån där lussekatt nu?? Typiskt min otur - när jag hittar en schysst tasskompis att prata med så ska den försvinna... för det brukar ju lussekatterna göra hela tiden säjer min tvåbening .

  Förresten tänkte bara säja att jag har varit ute och gått med min lillmatte, det var jättekul för Trazzel gick åt ena hållet och sniffade dofter och märkte upp sitt område och jag skulle gå åt mitt, hon såg ganska rolig ut ett tag med armarna utsträckta och ropade hela tiden på oss...

  SvaraRadera
 2. Mjurr mjurr. Kära nån då. Du får kanske tassa bort till Gustav och starta en såndär skallgång efter mig, eller mjaougång snarare. Stackars din lillmatte. Kan inte vara enkelt med två bestämda katter som ska åt varsitt håll. Husse skulle antagligen slå ihjäl sig om han skulle försöka med mig och Snuffe på samma gång.

  SvaraRadera
 3. Kommer du bli en lussekatt på riktigt nu? Mina morrhår darrar av oro. Undrar hur dom gör för att få lussekatterna så SMÅ? Det oroar mig mest. Har sett att det brukar ligga två, tre stycken i en liten korg. Du får VERKLIGEN var ytterst uppmärksam på alla tvåbeningar! Tass från Gustav

  SvaraRadera
 4. Ärligt talat så vet jag inte riktigt vad som kommer att hända. Jag vill verkligen inte bli krympt och hamna i en korg. Ska vara jättevaksam på alla tvåbeningar. *tass*

  SvaraRadera