söndag 2 november 2008

Inte blir det varmare heller

Fortfarande jättekallt ute. Men trots det så släpade jag ut husse på patrull på kvällen. Efter omkring 10 minuter så fick jag nog och gick in igen.

11 kommentarer:

 1. Ursäkta mig, Sippo, om jag verkar vara en grinig pessimistisk surtant, jag är rädd för att det bara kommer att bli värre!
  Inte förrän i kattmånaden kommer du att kunna räkna med mer pålitlig värmeperiod...
  Men du får stålsätta dig,resonera med husse om promenadernas längd.
  Ha en slö kväll med välfylld mage!

  SvaraRadera
 2. Gå ut?! Usch, det gör jag verkligen inte i det här vädret! Max att jag kan tänka mej att lufta pälsen en stund på altan. Gör som jag istället - Gräv dej ner under täcket hos din tvåbening och bädda ordentligt och mys. Purr purr, det är så mysigt. Eller annars går det bra att krypa ner i korgen vid elementet, det är inte så dumt det heller faktiskt.

  SvaraRadera
 3. Stina, jag fruktar att du har rätt. Jag vet av erfarenhet att det bara blir kallare nu. Jag har jamat med husse om längden på promenaderna. Men han säger att han inte vill tillbringa mer tid att klä på sig, än promenaden tar. Vad menas med det?!

  SvaraRadera
 4. Åh, självklart! Husse får gå ut i kalsonger, brynja (badrock?) och tofflor/träskor, så har han längre tid på sig för att promenera med dig!
  Lycka till! Hoppas att inte sedlighetspolisen promenerar sina poliskatter samtidigt!

  SvaraRadera
 5. Mjaou! Det var nog det bästa förslag jag hört på länge. Ska genast jama förslaget till husse. Sedlighetskatterna ska jag nog klara av att jama bort fall dom kommer och stör.

  SvaraRadera
 6. Jaha, nu är det slut på friden... Vi är anmälda vi också till Lussekatten. Nu blir det att springa för livet så man inte blir uppäten... Trazzel gjorde sitt bästa att skrämma blixtapparaten men inte hjälpte det ett dugg. Undrar hur man ska bära sej åt???http://www.corren.se/mer-pa-corren/ovrigt/lussekatt2008/index.xml

  SvaraRadera
 7. Håller fullständigt med dig beträffande kylan. Förresten brukar jag vara överens med dig om det mesta.
  OM du ändå vill ut och lufta dig litet, har jag ett tips att få din husse varm. Gör en kattrusning! Du får överraska honom litet, så han säkert hänger med. Tvåbeningar rör sig oftast i för långsam takt, se till att han får litet drag under galoscherna. Samtidigt får du något kul att titta på! Mjaou från Gustav

  SvaraRadera
 8. Mjaou på dig Gustav. Kattrusning är ett utmärkt förslag. Problemet är ju bara att när husse fått upp farten så vågar jag inte stanna, för då kommer jag flyga som en såndär vimpel i kopplet.

  SvaraRadera
 9. Maya, man får väl hålla tassarna för att bästa katt vinner. Mjaou på dig.

  SvaraRadera
 10. Kikat in för att se vad du pysslat med Sippo!

  Emma

  SvaraRadera
 11. Du är alltid välkommen till min blogg, Emma. Det är inte bara katter som tassar runt här. Förresten så vet jag att husse brukar titta in på din sida med jämna mellanrum. *tass*

  SvaraRadera