måndag 17 november 2008

Solsken

Det har varit jättefint väder hela dagen. Jag var ute en sväng med husse på förmiddagen. Vi patrullerade i solen och bara njöt. Jag njöt i alla fall, husse klagade på skoskav. Dumma skor, jag ska ge dom senare.
Nackdelen med hösten är att man lätt blir lurad av det fina vädret. Jag trodde det skulle vara varmt och skönt ute, men icke då. Så snart vi kommit utanför dörren, så fick jag vrida upp fluffigheten i pälsen.Så läste vi tidningen husse och jag. Där såg vi alla finalisterna till årets lussekatt. Jag måste säga att jag såg väldigt ståtlig ut på bilden. Fast många säger att jag inte ska bli besviken om jag inte vinner, eftersom det finns så många kattungar med som ser så söta ut. Vad menas med det, va!?
Fast det har varit flera som sagt att jag kan ha en god chans på grund av min blogg. Det tycker jag är bra. Jag är nämligen ingen ytlig kisse, utan jag är en djup katt med känslor.


10 kommentarer:

 1. Jag hoppas du blir årets Lussekatt. Jag ska hålla tummarna och även be mina kattkompisar att hålla både bak- och framtassar.

  SvaraRadera
 2. Mjaou på dig. Tack till både dig och dina tasskompisar. Men håll inte både bak och framtassar samtidigt, det blir så svårt att tassa fram då.

  SvaraRadera
 3. Vem skulle kunna vinna utom du? Det förstår jag inte. Kattungar? Det är bara ena opålitliga typer. Fast, bara du inte blir en RIKTIG lussekatt är jag nöjd. Alltså liten och gul och så...Tass på dig!

  SvaraRadera
 4. Purr och tack kompis. Det känns tryggt att ha rejäla kattkompisar som håller tassarna för mig. Du har rätt i att ungkatter är lite opålitliga. Gul tänker jag då aldrig bli, jag trivs med min svarta päls. Tass tillbaka.

  SvaraRadera
 5. Lycka till Sippo, jag och min kisse håller tummarna för dig :)

  SvaraRadera
 6. Jag bugar och viftar på svansen. Glöm inte att klappa och kela med din kisse extra mycket till jul.

  SvaraRadera
 7. Håller fullständigt med dig - det är lurväder. Jag var ute en kort sväng i helgen och höll på att frysa både svansen och morrhåren av mej, hua, vad det var kallt! Men efter lite klängande och beklagande på min tvåbenings ben så fick jag komma upp och krypa innanför hans varma och goa fleecetröja.

  SvaraRadera
 8. Men jamarn, vad du har det bra. Själv får jag stå ut med blöta tassar och fuktiga morrhår. Kanske borde be husse att skaffa en fluffig tröja som jag kunde få plats i.

  SvaraRadera
 9. mmmm, vi måste dressera tvåbeningarna så att de åtlyder minsta tassvink...man måste ju ha det komfortabelt så att säja...

  SvaraRadera
 10. Mjurr, så sant, så sant. Komfrtblt var det... Hm, komfortkabel...

  SvaraRadera