fredag 3 juli 2009

Blött

Dagen började med lite sol och mycket värme. Det var så varmt och klibbigt att jag inte ens ville gå ut. Var väl ändå ingen idé, eftersom husse svettpåse får nog efter en liten stund bara.

imageJag låg som bäst och fundaderade lite på livets stora frågor, då det plötsligt började knacka på fönstret. Jag blev ju självklart lite förvånad eftersom uteplatsen är omgiven av nät. Men det visade sig att det var otäckt blött som vräkte ner från himlen. Solen hade gått och gömt sig nånstans för nu var det totalmörkt ute. Men det tog inte lång stund innan mörkret blev ersatt av massa blixtar och dunder på himlen. Vi katter var hur coola som helst, men husse såg lite orolig ut. Han mumlade något om att dra ur alla kablar och så vidare. Men så ringde telefonen och då glömde husse allting.

image
“Det är inte bara du som saknar, husse. Jag saknar jag med ibland. Men vi har i alla fall varandra.” *nospuss*

Tydligen var det en bekant till husse som han aldrig trodde han skulle få höra av mer. Men det visade sig att husse var inte bortglömd trots allt. Tydligen piggade det upp husse ordentligt, för han började vissla och “humma”. Det jamar jag bara, om han ska börja sjunga, då kommer han bli en väldigt ensam husse.

image
“Efter regn kommer solsken, husse.”

För att ingen ska klaga på att det kommer ner massa blött, så ska jag påminna om hur det var tidigare i år.

image
“Snö som täckte tassarna” *burrr*
image
“Elak snö som anföll ovanifrån.”
image
“Snö, snö och mera snö… Glöm inte bort det nu.”

God Katt på er alla och ha en förjamat trevlig helg!

2 kommentarer:

 1. Uschjam, dom där sista bilderna framkallar rysningar i pälsen. Även om jag slapp det vita minns jag hur alla kompisar klagade.
  Matte går ute och regnar på blommorna varje kväll. Hon säger att hon gärna vill ha regn nu, men på den punkten är vi inte alls överens. För min del avstår jag gärna från alla former av nedfall uppifrån. Ha en riktigt jamarskön helg du med!

  SvaraRadera
 2. Det känns bra att jämföra hur det var tidigare i år, då känns nuläget inte så illa. Varför går din matte och regnar på blommorna för? Min gammelhusse brukade gå med vattenslang trots att det regnade. Ytterst underligt beteende.
  Hoppas du slipper blött i pälsen.
  Tass!

  SvaraRadera