tisdag 14 juli 2009

Vrålmaskin

Nu vill inte jag vara med längre. Gammelhusse var på besök och han och husse var borta jättelänge och när dom kom tillbaka så hade dom med sig en fruktansvärd sak som skrämde pälsen av mig. Inte för att jag var rädd för min egen skull då, men för Snuffe. *ahem*

image
“Så här ser vrålmaskinen ut då. Den låter jättemycket och så blåser den nästan bort pälsen också.”

Så nu får man springa tassarna av sig varje gång man vill gå förbi fönstret. *mutter* Tror jag ska kontakta en advokatt eller nåt.

6 kommentarer:

 1. Definitivt ett fall för advokatten. Tänk om ni blir pälslösa?? Jag har också en slags blåsmaskin i mitt hus, men här har de haft vett att sätta den uppe vid taket, så jag har inte vidtagit några åtgärder.
  Tänk vad de hittar på utan att först rådgöra med kattpertisen. *tassen!*

  SvaraRadera
 2. Du verkar ju styra din matte med fast tass, om man så jamar. Hm, undra om jag kan fästa den i taket medan husse sover. *funderar*

  SvaraRadera
 3. Blåsmaskin? Är det som en dammsugare fast tvärtom? Vi bojkattar alla sådana Monster!Vet du Sippo, nu får du ta i med hårdtassarna! Blåsmaskiner borde förbjudas!

  SvaraRadera
 4. Det var en bra jämförelse faktiskt. Fyra tassar av fyra möjliga. Jag funderar också på att bojkatta den, men det blir så svalt och skönt när den brummar. Vad ska en stackars katt göra??

  SvaraRadera
 5. Eeeeen JÄTTERÅTTA! Spring, Sippo! SPRIIING!!!
  *svisch!*

  SvaraRadera
 6. Jätteråtta?! Jaha, du menar dom som blåste upp från elementet när husse startade vrålisen. Kan jama att dom även fick husse att flyga upp i taket.

  SvaraRadera