onsdag 8 juli 2009

Det kommer blött

Dagen började med en stor sol och jättevärme. Så jag ville ut och tassa lite med husse. Först försökte han lura mig att gå ut på uteplatsen och att jag skulle nöja mig med det. Men icke då! Jag påjamade det bestämdaste att vi skulle ut och gå, inte bara sitta ute och jäsa.

image
“Dumma sol, kan du bestämma dig nån gång!”
image
“Börjar bli lite fuktigt om tassarna.”

Vi tassade runt i kvarteret och kontrollerade brunnslocken och buskarna. Jag hittade även en IKEA-fågel på gatan. Det är en sån fågel som man får plocka ihop själv och sedan jaga.

image
“Nu har vi en av delarna. Nu behöver vi bara instruktionerna.”

Så passade husse på att leka med sin kamera lite också. Då tog han den här bilden.

image
“Det är faktiskt jag som nosar på buskarna.”

8 kommentarer:

 1. Men Sippo...inte vill du väl vara en VIT katt?? Nu får faktiskt jama ifrån innan han tar sig för stora friheter. Man vet aldrig var det kan sluta när de börjar leka så där. *tass, tass*

  SvaraRadera
 2. IKEA-fågel!!! *vrålar av skratt*

  Vår matte gillar också att fota i IR, förresten...

  Tass från Aragorn.

  SvaraRadera
 3. Men Sippo! Så BLEK du är! Vad har hänt! Har du blivit ett spöke? Sippooooo! Vi gillar inte det här! Säg till husse att sluta suga ur all färg med blixtlådan!
  *snyft!*

  SvaraRadera
 4. Gustav - Snacka om diskresning, eller vad det heter. Nu får man inte vara en svart misse längre. *fnyser* Jag ska jama allvar med husse omedelbums!
  *tass*

  Aragorn - Visst var den lite rolig?! *fniss* Människor är lustiga. Vad är det för fel med att ta vanliga bilder? *mutter*
  Tasse tillbaka.

  Chinchero - Jag ska jama allvar med husse, så han inte gör om det där. Kan ju inte hålla på att spöka runt hursomhelst heller.
  *tröstartass*

  SvaraRadera
 5. Sippo, hjälper du mej med lite byggråd? Jag ska bygga en Ark idag, det verkar behövas. Den måste bli klar innan vattennivån går upp till balkongen. Matte suckar över att jag vill använda bokhyllan som grund, men nöden har ingen lag...
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 6. Fjutten med kollegor9 juli 2009 10:36

  IKEA-fågel, vi skrattar morrhåren av oss! Pelle hittade en av "dina" delar här hos oss(bakom grannens boda), så om det fattas en del får vi väl skicka ner den till dig! Verkar som om vi måste ut och jaga själva idag, SEN frukost här! Skärpning Room Service!

  SvaraRadera
 7. Det drar ihop sej till nattajakt här i Sennan-matte har haft oss inlåsta så länge Tor var här med sin Hammare-å när vi säger jakt så inte blir det på IKEA-pippis......
  Ha det..LOLIS

  SvaraRadera
 8. Wikki - Jag har mer erfarenhet av att riva saker än att bygga. Fast om det är vad som krävs för att slippa bli blöt om tassarna. Jag har hört att människor har rätt bra flytförmåga...
  Tasskram tillbaka.

  Fjutten - Alltid skoj att roa mina kattkollegor. Skicka gärna fler delar till Jamardalen. Lika bra att ni tar hand om jakten direkt, människor är ju rätt kassa på sånt.

  Maria - Det är nog lika bra att matte håller er inne när han dundrar med hammaren. Man har ju hört om människor som blivit blixtrade i skallen, vi katter bör nog undvika träd en tid.

  SvaraRadera