onsdag 22 juli 2009

Stressigt

Oj vad det har stressats idag. Morgonpromenaden blev något försenad då husse totalt vägrade följa med ut. Det krävdes halva arsenalen av manligt jamande innan han gav med sig. Förstår inte att han ska vara så seg ibland. *mutter* Men det är viktigt att fullfölja sina plikter och inte bara göra som husse och strunta i det.

22072009707
“Kan rapportera att garageväggen ser hel ut.”

I vanlig ordning så missbedömde husse vädret och satte på sig en jacka bara för det blåste och var molnigt. Det tog inte tio minuter så svettades han och flåsade som en hund. *hehe*

22072009708
“Bäst att kolla så att träden sitter fast ordentligt också.”

På eftermiddagen utspelades samma sak som på morgonen. Husse vägrade in i det längsta att gå ut. Han hävdade att han hade vrickat öronen och behövde vila. Men då jag är en klok kisse så förstod jag att husse bara ville lata sig. Då blev jag arg och bultade med framtassarna på dörren och jamade så hjärtskärande jag kunde. Återigen så fick husse ge med sig.

Den här gången så tog husse ingen jacka och tur var det för att det var jättevarmt ute. Det var så varmt att jag ville lägga mig och vila lite i skuggan. Men det fick jag ju inte för husse. *muttrar ilsket* Då gjorde vi en kompromiss och satte oss i solen båda två.

22072009710
“Pffft, lite varmt är det nog trots allt. Vad gnäller du över? Du har ingen tjock päls som fungerar som en vinterjacka. Vekling!”

4 kommentarer:

 1. Tvåbeningar vet inte hur bra de har det! Kan plocka av sig och ta på sig allteftersom. Vi får dras med pälsen 365 dagar om året.

  Gnällspikar e vad de är :)

  Tass!

  SvaraRadera
 2. Precis vad jag tänkte. Veklingar! *fnyser*

  SvaraRadera
 3. Håller med företassande jamare, Nea! Tvåbeningar kan vara sådana gnällspikar! Tur att vi katter också kan "vricka öronen"(Sippos uttryck:) )och låta bli att lyssna på gnällisarna!

  SvaraRadera
 4. Jag brukar "vricka öronen" när husse säger åt mig att sluta slita i persiennerna. *hehe*

  SvaraRadera