måndag 27 juli 2009

Vilken morgon

Imorse så försvann husse till något som kallas bilprovning. Jag funderade ett tag på vad det kunde innebära, men så kom jag på det. Bilprovning innebär att husse får prova olika bilar för att se om dom håller för hans körning. Då jag själv åkt med husse flera gånger, så kan jag intyga att han kör som en biltjuv och bilen protesterar vilt varje gång.

Ibland måste bilen provas riktigt ordentligt och då kör husse in dom i bergsväggar för att kolla hållfastheten. Det kan även förklara husse något underliga beteende.

När han äntligen kom hem från alla proven, så började han tjata om mat och jag vet inte vad. Men jag hade nu fått vänta jättelänge på min morgonpromenad och var inte alls på humör för husses undanflykter. Det var bara att slå tassen i backen och förklara för honom hur landet ligger. Självklart så gav han snart med sig och så fick jag min promenad. Men så hann vi inte ens till busken på gården så ville han vända hem igen. *fnyser*

27072009744
“Nej, nej och åter nej! Jag vill inte gå in än. Men släpp då!”

Men vi tog en sväng längs revirgränsen och markerade lite träd och annat. Det var då jag upptäckte något spännande. En öppen dörr! Undra vad som kunde befinna sig där inne i huset. Jag var på väg att stoppa in huvudet för lite nosologi, men så var det något som började vråla där inne och skrämde nästan pälsen av mig.

Då tappade jag lusten för vidare undersökningar. Husse skrattade bara och påstod att det var en sån där tvättmaskin. Men jag litar inte på min husse ibland. Han ser så lömsk ut.

27072009742
“Åh-håh, en öppen dörr. Det måste undersökas.”

2 kommentarer:

 1. Ojoj, du måste verkligen jama till din husse att köra försiktigt - vad skulle det bli av dig ifall han kör ihjäl sig?!? *orolig*

  Tvättmaskiner är inte farliga, tvärtom är de jättesköna att ligga på när de är igång... man får både värme och massage samtidigt - praktiskt!

  Varm tass från Imma, som har ätit lax idag och fått en pälsmus i paket från två fyrtassade kompisar i Stockholm.

  SvaraRadera
 2. Jag jamar för full hals när han tvingar in mig i bilen, men inte mjaousan lyssnar han på mig. *mutter* Vi har en tvättmaskin inne som jag ligger på, men den känner jag ju. Jag har ingen aning om vad det var för ena inne i det där huset. *ryser*
  Grattis till lax och pälsmus, din lyckans kisse.

  Varm tass tillbaka och mycket nosbuffande!

  SvaraRadera