lördag 25 juli 2009

Jag svälter

Det är helt sant nästan. Husse försöker svälta ihjäl mig! Han har nämligen två sorters mat åt oss katter, en åt Snuffe och en åt mig. Men den maten jag får är inte alls lika smaskig som den Snuffe får. Så givetvis försöker jag ju sno åt mig lite av hans mat för att inte svälta. Då kommer slavdrivaren husse och kör bort mig och tjatar om att jag ska äta ur min skål. Men det smakar ju inget gott ju!

Snuffe verkar däremot gilla min mat, så då måste det ju gå att byta tycker jag. Fast husse är jättebestämd och motar bort oss hela tiden och svamlar om att seniår-maten är min och den andra Snuffes. Jama om dikrens…diskrams…diskriminering! Dumma husse!

Under min patrull idag så blåste det något enormt och burrade upp min fina päls så jag såg ut som en el-chockad katt. *fnyser* Det har inte alls varit min dag idag. *snörvel*

25072009734
“Inget går som jag vill idag. Tror nog nästan att jag ska strejka.”

8 kommentarer:

 1. Åh.. så taskigt. Menar husse att du skall stå och se på när Snuffe käkar sin smaskiga mat och du får äta seniårkulor?

  Dags för uppgradering av pälsfluff? Lite tidigt tycker ja..

  SvaraRadera
 2. Visst är det elakt?! Nu förstår jag hur Gustav har det. *suckar*

  Jag vill inte uppgradera pälsen riktigt än, men ibland har man inget val. *mutter*

  SvaraRadera
 3. Så där hade jag det. Förut. Nu får Piff och Puff också tråkigmat. Det konstiga är att dom gjorde precis som Snuffe, gick och nallade ur min matskål fast deras mat var mycket godare.
  Det är illa att du inte har någon hyvens granne att överlevarkäk hos!

  SvaraRadera
 4. Förstår inte varför det jämt ska nallas ur min matskål. Ytterst underligt. Om jag skulle smita över till en granne, så skulle dom nog bära hem mig till husse direkt. Hela kvarteret vet vem jag är nu. *muttrar*

  SvaraRadera
 5. Sen jag fick ungar får jag samma mat som dom. Men nu undrar jag hur länge det håller i sig. Snart är kanske min vanliga mat framme i skålen igen. Hoppas inte! Kattungematen är jättegod!

  Tycker du ser väldigt stilig ut på bilden Sippo!
  Behövs ingen uppgradering av något på en så snygg kattherre inte! *SvansKram*

  SvaraRadera
 6. Din lyckans katt som får kattunge mat. *mums* Hoppas du får behålla den länge.
  Tycker du jag ser stilig ut verkligen? Så snäll du är. *stolt*

  SvaraRadera
 7. Senior? Hur gammal är du egentligen?

  SvaraRadera
 8. Uhm, jag fyllde åtta för ett par månader sedan. Fast jag känner mig inte en dag äldre än fem.

  SvaraRadera