tisdag 14 juli 2009

Om att spinna

Snavade över den här artikeln.
Själv tycker jag att det fungerar alldeles utmärkt med att jama i högan sky när jag är hungrig. Men det kan ju kanske bero på att husse inte har några dörrar som han kan stänga ut mig med. Vi katter är sannerligen smarta!

Fast om våra människor kunde fylla skålarna ordentligt på kvällen, så skulle vi inte behöva väcka dom på morgonen. Men så långt tänker inte tvåbeningarna. Oh nej, mycket bättre att bli väckt klockan tidigt och skälla på katten. *fnys*

4 kommentarer:

 1. Än så länge har vi fortfarande fri tillgång till mat.. men det kan vara ett BRA tips det där med att spinna ifall den möjligheten skulle försvinna! Fast jama i högan sky skulle vi också pröva som försök nummer ett! :)

  Tass från Zeke, Texas & Hajen

  SvaraRadera
 2. Era lyckans kissar. Själv får jag bara sen-i-år mat som dessutom är snålt portionerade. *fnyser* Jag vill också ha fri tillgång för jamarn!

  SvaraRadera
 3. Ja har ett speciellt jam till min matte när ja vill ha hjälp med något. Som att komma ner från högst uppe på dörren och inte vågar hoppar ner t.ex. Hon fattar precis va ja menar :)

  Tass!

  SvaraRadera
 4. Hm, min husse brukar också fatta om jag sitter fast nånstans. Fast oftast så låtsas jag som jag jamar efter nåt helt annat. *röd om nosen*

  SvaraRadera