torsdag 16 juli 2009

Lugna tassar

Idag har jag tagit igen mig mest. Var lite sugen på promenad på morgonen, men husse hade så brått iväg att han ignorerade mig. *fnys* När han sen kom hem så var jag inte sugen på promenad alls. Det hade nämligen börjat blåsa och komma otäcka moln. Så det blev en dags vila i kattransporten. Men det tycker jag att jag förtjänar, eftersom jag lyckades rymma från husses “kattsäkra” konstruktion igen.

image
“Skulle det där hålla en tränad commandokatt inne?” *fnyser föraktfullt*

Gammelhusse var nämligen här och hälsade på i veckan och då passade dom på (igen) att försöka kattsäkra uteplatsen. Men det går inte att spärra in en tränad commandokatt, det jamar jag bara. Samma dag som dom fick upp “taket” så listade jag ut har man bäst rymde. *hehe*

Katten Sippo – Husse: 1-0

image
“Kom an då husse, så går vi en match till” *boxa, boxa*

5 kommentarer:

 1. Heja, heja Sippo! Vilken smart commandokatt du är! Kallar dom det där för "TAK", så får du tala om för dom att deras tak läcker in!
  Det tar IN vatten - och tar UT katten! hehehe!

  High Tass! / Chinook & Cherokee

  SvaraRadera
 2. HUR kan man komma på tanken att stänga in en commandokatt *rullar runt av skratt*
  Ditt tränade öga upptäcker naturligtvis genast svagheten i konstruktionen. Låt dom fundera bara, klart att du vinner ändå!

  SvaraRadera
 3. Chinchero - Tack så mycket. Jag försökte tala om att taket var värdelöst, men lyssnar folk på vad en katt säger? Pfeh, tror inte det va.
  High tass tillbaka.

  Gustav - Visst är det skrattretande?! Måste säga att det är lite roande att se dom fundera på hur dom ska överlista mig. *stolt*

  SvaraRadera
 4. Hahaha skrattar morrhåren av mig! När skall din husse lära sig. :)

  SvaraRadera
 5. Ja du Nea, det undrar jag med. Ibland är husse trögare än såna där pål-itiker, eller vad dom kallas. Husse brukar kalla dom "jäkla puckon" rätt och slätt.
  Tassen!

  SvaraRadera