söndag 12 juli 2009

Kvällspromenad

Måste ju jama om vår kvällspromenad. Husse satt och hade tråkigt och funderade på om han skulle göra middag eller inte. Jag hjälpte honom med beslutet genom att jama om en promenad.

image
“Titta vilket fint väder.”
image
“Tralla-la-la. Tänk på att hålla dig vid vägkanten husse. Det är farligt att gå bland bilar.”

Först tänkte jag dra med gubben på en rejäl långpromenad, men så hittade jag massa intressant i gräset, så jag glömde totalt bort det.

image
*nosa, nosa*
image
“Hm, vad var det för något? Jag hörde allt nåt som lät.” *spanar*

Vi var ute en stund, men så började det helt plötsligt att komma ner lite blött från himlen. Både husse och jag blev lite förvånade, eftersom det var klar himmel. Väldigt underligt vill jag jama.

2 kommentarer:

  1. En sådan trevlig promenad ni fick där, husse och du och så fint väder. Konstigt att det kan komma ned något från himlen om den är alldeles blå? Du ser väl ändå till att din husse äter och dricker ordentligt. Vi kollar Aragorn hela tiden nu och ger honom sprutor i nacken med vätska. Han har faktiskt druckit lite lite ikväll, men alldeles för lite. I morgon ska vi till veterinären och få kolla upp honom ordentligt! Håll alla tassarna för honom.
    Nosgos och kel

    SvaraRadera
  2. Visst är det underligt när det kommer ner blött från blå himmel?! *fundersam* Husse dricker mycket äckligt kaffe och mycket gott vatten. Hoppas att lilla Aragorn blir bättre nu. Vi håller tassarna så mycket vi kan. *svanskram*

    SvaraRadera