onsdag 10 juni 2009

Blött

Det har varit en riktigt tråkig dag idag. Regn, regn och mera regn. Det kommer massor med blött uppifrån och så blåser det så huset knakar. Det var inte fören husse började äta lunch som jag reagerade på att halva dagen hade gått. Min kattliga instinkt måste blivit rubbat av det dåliga vädret. Kattnetiska störningar eller liknande. Bäst att utfärda jamvarning. Mjaou, mjaou (svansvift) mjaouuu (morrhårsflax) mjaiouiaaaa…

Det var allt från senaste jamnytt.

Här kommer förresten lite bilder som husse hittade när han rotade runt i datorn. Dom är tagna med husses första digitalkamera, så det är därför bilderna ser lite konstiga ut.

Bild 34
“Här utforskar jag gammelhusses trappa. En viktig uppgift.”
Sovande Sippo
“Jag som ungkatt. Notera att jag kramar om min svans.”
Bild 2
“Här provar jag husses tröja. Lite stor kanske.”
 Bild 1
“Mjaou! Hur tar man sig ur den här saken. Husse hjälp!”

6 kommentarer:

 1. Hur kom du i den tröjan?? Och Hur kom du ur den?? Själv har jag ( Ville) fått vara ute i det här vädret. Tycker mamsen kunde komma hem från jobbet idag bara för att släppa in mig när hon ser att det regnar. Hrmf (svansknyck)

  SvaraRadera
 2. Tar dina jamningar på största allvar
  *kryper under täcket*

  SvaraRadera
 3. Lindius - Mjaou du. Det var egentligen husse som kastade den i skallen på mig, och då passade jag på att pröva den. Det krävdes en hel del underliga manövrar för att komma loss från den. Förstår nu varför husse har sådana problem med strumporna på morgonen.

  Maya - *nosbuff* Mjaou!

  SvaraRadera
 4. Vadå dåligt väder? Här var underbart väder hela dagen och idag också. Men matte kände sig konstig i skallen igår morgon, det kanske var några sådana där störningar.
  Hoppas ni har lika trevligt väder som vi idag, gå då ut och njut av det!
  Tass/Sixten (sovandes någonstans)
  PS. har problem med din kommentar sida, får dubbelskicka för att komma med. Kolla gärna/Svansknyck.DS.

  SvaraRadera
 5. Mysigt med lite nostalgi-bilder! :) Så sött när du håller om svansen!
  Du har inga bilder på när du var kattunge eller hade du inte hunnit träffa husse då?

  tass
  //Tre katter

  SvaraRadera
 6. Sixten - Husse känner sig alltid konstig i skallen. Det dåliga vädret fortsätter att hålla sig kvar här. Blir nog en innedag igen.

  Tre katter - Jo, speciellt de trevliga stunderna. *munns* Tycker du verkligen jag var söt? Blir ju lite röd om nosen. *generad* Jag ska se om jag kan gräva upp lite äldre bilder. *tass*

  SvaraRadera