onsdag 17 juni 2009

En bra dag

Ännu en dag med massa sol. Jag har njutit i fulla drag ute på gräsmattan. Min kära husse däremot, såg ut som en smältande isbit. Det bara rann om den stackaren. Det var en väldigt stor sol ute.

2009-06-17 002
“Äntligen lite sol ute. Mår du bra husse? Du ser lite spak ut.”
2009-06-17 003
Sippo: Först längtar du efter solen och nu när den är här så vill du ha moln igen. Är du inte klok?
Husse: *Flås, flämt*
2009-06-17 004
“Ibland gömde sig solen. Men bara för en liten stund, sen kom den fram igen.

Jag gjorde ett par rejäla kattrusningar upp i ett par träd. Men efter en stund började jag förstå hur husse kände sig. Jag var alldeles svettig i pälsen och torr i munnen. Fast det botade jag med lite gräs.

2009-06-17 001

Sippo: Gott med lite saftigt gräs och lite skugga. Finns tyvärr bara plats för en här under. Vill du smaka lite? Husse? Husse!?
Husse: *jämmer, flås, flämt*
2009-06-17 005
*sniffa sniffa, nosa nosa*

Det blev faktiskt ingen längre promenad. Jag konstaterade att alla buskar verkade finnas på plats och området var säkrat från fiender. Allt var under kontroll och vi kunde tassa hem igen.

När vi har hemma så skulle husse försöka rulla ett par stinkpinnar som han kunde puffa på. *urk* Tyvärr för husse, så fungerar svettiga fingrar inte så bra ihop med rullpapper med klister. Eller snarare, det funkade lite för bra. Husse svor en evighet och sen gav han upp.

5 kommentarer:

 1. Du får nog passa din husse Sippo. Jag har nämligen sett att människor som är ute i solen för länge blir missfärgade. Dom blir olika färger. En del blir gulbruna och andra blir hemskt röda. Vet inte vad det beror på. Men det ser riktigt hemskt ut!
  Tass!

  SvaraRadera
 2. Jag vet. Min husse satt ute en sommar och läste en tråkig bok. När han gick in så var ena sidan av ansiktet illrött och den andra sidan kritvit. Han såg ut som en polkagris i trynet. *hehe*
  Tass tillbaka.

  SvaraRadera
 3. Vilken JÄTTE-LAMPA på första bilden! Släck för tusan innan morsan ser oss! Då ska hon bara pussa på oss och larva sig!

  Är husse en polkagris???!!! Vad läckert!

  SvaraRadera
 4. Vill bara jama Trevlig Midsommar till er och så hoppas vi att våra tvåbeningar inte smälter bort i värmen, de vore synd! Min matte sätter sig under ett paraply(!)BÅDE när det regnar och när solen skiner! Skumt va! Själv sitter jag kvar här inne och spanar ut genom fönstret.

  SvaraRadera
 5. Chinchero - Visst är den stor! Husse såg ut som en polkagris bara, han smakade som vanligt.

  Fjutten - Tack detsamma. Ta inte för mycket kattmynta vid den där mittsommarstången nu. Jag ska jama åt husse att även han borde sätta sig under paraply när det är stark sol. Spana vidare kompis. Tassen!

  SvaraRadera