måndag 1 juni 2009

Inget nytt

Det har inte hänt så mycket här hemma idag heller. Jag har mest legat och slappat på tvättmaskinen i badrummet. Det är det enda ställe i lägenheten där man inte svettas pälsen av sig.

Snuffe har börjat bli lite stor i jamen tycker jag. Igår kväll så anföll han mig när jag höll på att undersöka en spännande dammtuss. Givetvis så fräste jag till på allvar. Anfalla en katt mitt i en nosologisk undersökning. *fnys*

Sippo Bloggar 2009-04-13 002

6 kommentarer:

 1. Så du har varmt du med...man blir verkligen aningen slö på dagarna, svårt att få något vettigt gjort. Jag, som inte måste rasta tvåbeningar, kan ju ta igen det på nätterna. Då är det full fart.
  Oförskämt av Snuffe att störa dig mitt i en viktig undersökning. Det är inte lätt att uppfostra ungdomarna, men vi får göra så gott vi kan. Tassen!

  SvaraRadera
 2. Du har det bra som kan gå ut på egen tass om kvällarna. Snuffe har börjat ta sig allt mer i jamen här hemma. Börjar bli dags att sätta honom på plats.

  SvaraRadera
 3. Käre Sippo, nu har du väl fått det hela om baktassen?! Tvättmaskinen - kall??? Den är ju glödhet för det mesta, den går och går och går. Inte undra på att du svettas pälsen av dej. Tvättmaskinen är ett ställe där man värmer sej på! Åtminstone är det så här hemma...

  SvaraRadera
 4. Den är faktiskt rätt så sval när den inte används. När den jobbar så blir den väldigt varm däremot. *tass*

  SvaraRadera
 5. Ja, tusan vad varmt det är. tack och lov att gammel husse håller det svalt inne så jag kan ligga där i lugn och ro. Sixten ligger i skuggan ute, men det tycker jag inte är tillräckligt svalt. Men matte säger att det ska bli svalare imån endast 9 grader i människo räkning.
  Tass/Puma

  SvaraRadera
 6. Det skulle inte göra så mycket om det blev LITE svalare iallafall. Får nedgradera min päls till anti-fluff 7.0
  Tass tillbaka.

  SvaraRadera