söndag 28 juni 2009

Vi hittade kissen

Äntligen får man tillbaka bloggen från Snuffe. *mutter*

Vilken tur vi hade idag. Vi råkade mer eller mindre nästan snubbla över kissen som hade tappat bort sitt halsband. Han låg nämligen och lapade sol vid sin tomt. Men när vi skulle hälsa så blev vi totalt utfrästa. Jama om fräckhet. Här har vi gått runt och oroat oss för att kissen inte hittade hem, så blir man utfräst när man frågar hur det står till. *mutter*

Sippo & Snuffe Bloggar 2009-06-28 004
“Titta husse. Han har det där halsbandet som vi hittade förut.”
Sippo & Snuffe Bloggar 2009-06-28 005
Sippo: “Nämen hallå där. Hur står det till?
Katt:
*fräs, yl* “Försvinn!” *fräs*
Sippo: “Jaja, du behöver inte bli så sur.” *mutter*

Jag gick och la mig på gräsmattan, en liten bit bort från surisen. Det var så försvansat varm ute att man blev ju helt matt i pälsen. Det verkade bäst att ta igen sig innan man blir utbränd, som det heter.

Sippo & Snuffe Bloggar 2009-06-28 006
Så skönt det kan vara i gräset.
Sippo & Snuffe Bloggar 2009-06-28 008
Lite svårt att slappna av när surisen ligger en bit bort och stirrar.
Sippo & Snuffe Bloggar 2009-06-28 009
“Vad sa du husse? Åh, ska jag se söt ut. Okej.” *smile*

Vi gick ett par varv runt återvinningscentralen och glodde lite. Men till slut blev det så varmt att jag började bli orolig för brandfara i pälsen. Det var bara att göra helt om med husse och gå in igen.

Sippo & Snuffe Bloggar 2009-06-28 003
“Hörru din stora gula lampa. Ta och lugna dig lite va! Vi smälter ju bort här nere.”

4 kommentarer:

 1. Skönt ändå att fräsarkatten kom fram till slut och gav sig tillkänna. Kanske han var sur för att du sabbade hans nya lek "Gömma halsband"?

  SvaraRadera
 2. Hihi...tassa dig då så du inte blir utbränd Sippo! Du är ju bara för rolig! Man får sig alltid ett gott skratt här hos dig. Ett gott skratt förlänger morrhåren, visste du det?(ha ha nä skojar bara!) Spinn lugnt!

  SvaraRadera
 3. Men sippo. Snuffer verkar vara en riktigt trevlig katt han. :) Ja gillade att du lånade ut bloggen till honom. Du e ju en riktigt generös katt.

  Så bra att halsbandskatten kom till rätta. Om han är en sån suris så kanske han bara råkade fräsa sig ur sitt halsband *fniss*

  Tycker lite synd om dig i solen, du som e svartpälsad och allt. Du får ha med dig parasoll och solskyddsfaktorkatt 35 tror jag.

  Tass!

  SvaraRadera
 4. Liza - Hm, där jamade du nåt. Nästa gång tänker jag låtsas att jag inte ser halsbandet. Tassen!

  Fjutten - Jag har hört att ett gott skratt förstärker morrhåren i alla fall. Kul att du får roligt här på bloggen. *skojartass*

  Nea - Snuffe är RÄTT trevlig. Fast ibland är han som ett litet plåster. Nästa gång får han hämta halsbandet själv. *mutter*
  Solskyddskatt 35 ska inhandlas. Alternativt att jag binder ett parasoll runt halsen.
  Tass tillbaka.

  SvaraRadera