lördag 13 juni 2009

Surrisar

Idag när vi var ute och kollade området, så träffade vi på ett helt gäng med sura surrisar. Med tanke på hur reaktionen hos husse blev sist, så var jag redo för en språngmarsch. Men husse reagerade något annorlunda än tidigare. Han fotade.

image
“Husse, låt bli surrisarna. Du vet hur det gick sist.”

Underligt nog så anföll dom inte. Troligen så har det med mitt rykte som säkerhetskatt att göra. Jag behöver ju bara morra lite så flyr dom all världens väg.

Patrullen fortsatte längs buskarna och jag utförde en noggrann nosologisk undersökning klass 2. Jag kollade alltså buskarna två gånger.

image
*sniffa sniffa, nosa nosa* “Hm, luktar det inte lite konstigt här?”
image
“Jaha, var det bara husse som luktade.”

Annars finns det inte mycket att jama om, annat än att det fortfarande är blött ute. Blött och kvavt, som husse säger. Fast vad klagar han över? Han har ju ingen tjock päls att släpa på. *mutter*

8 kommentarer:

 1. Dom blir lite loja, de där surrisarna, när de blir våta. HI hi förra sommaren lade matte upp bilder på sådana i sin blogg. Det var inte en enda som fattade det som stod under bilden, det stod typ "Mina tumlor är håta och vufsiga!"
  BusSpinn Wikki

  SvaraRadera
 2. Slöa alltså? Det är som min husse då, fast behöver inte bli blöt för det.
  Håta vufflor flaxar vram i fädret.

  SvaraRadera
 3. Visst är det bra med blixtlådor ibland! Dom kan göra underverk med människorna,
  Såna underverk som att dom glömmer bort saker som dom ska vara rädda för

  SvaraRadera
 4. Precis vad jag jamade! Undra vad mer man kan få husse att göra...

  SvaraRadera
 5. Du kanske kunde få din husse att hjälpa till med patrullering och undersökningar. Kanske inte just med de nosologiska undersökningarna. För de har ju så dåliga nosar människorna. Men han kunde väl kontrollera brunnslocken kanske. Bara ett förslag.
  Tass!

  SvaraRadera
 6. Jag har funderat på det. Fast med tanke på hur slarvig husse är med att håll matskålarna fyllda jämt, så vet man ju inte hur det skulle gå. Man skulle kanske låta honom få en sån där provanställning, eller vad det heter.

  SvaraRadera
 7. Hm.. är alla surrisar sura?

  Här nere är det ganska ont om surrisar faktiskt. Det är lite oroväckande, de är ju viktiga i vår natur.

  SvaraRadera
 8. Nja, det är mest när husse kommer i närheten. Jag har jamat att han får sluta tvätta sig, så han luktar lite mer natur.

  SvaraRadera