lördag 27 juni 2009

Flämtvarmt

Idag är det så där flämtvarmt igen. Dessutom är det kvavt, säger husse. Han påstår sig känna när det blir åska. Så nu får vi se om han har rätt eller inte. Orkade faktiskt inte vara ute så länge i värmen. Dessutom började husses ansikte bli lite väl rött. Han påminde om en tomat i ansiktet.

2009-06-27 001
“Skönt med lite skugga. Är det inte lite varmt där ute husse? Uhm, husse?? Hoho…”

Inte heller har vi hört något om grannkatten. Vi hoppas på att den lille har hittat hem och njuter av god mat. Så träffade vi på husses granne också. Hon passade på att klia mig lite bakom örat. Självklart visade jag mina konster och gjorde ett par rejäla kullerbyttor vid fötterna.

Funderar på om jag inte ska börja ta betalt för mina konster.

7 kommentarer:

 1. Ja, flämtvarmt är det. Har mest legat under tvåbeningarnas brummis och hållit hus i trädgårdsboden eller krupit under buskarna.
  Är lite bekymrad över den försvunna grannkatten hos dig Sippo och varför halsbandet är tomt...?
  *varm tass*

  SvaraRadera
 2. Ligger du under en brummis!? Tänk om den brummar iväg och du får den på dig. *ryser* Var försiktig snuttan! Mysteriet med grannkatten gnager innom mig. Får se om vi träffar hans människa i veckan. Då får husse fråga lite försiktigt.

  SvaraRadera
 3. Här har det varit rätt okay. Men de klart ja får ju inte gå ut än, inte ens i koppel. Men matte fick plocka fram fläkten.

  Tass!

  SvaraRadera
 4. Det är jätteskönt på stenarna under brummisen.
  Svalt och skuggigt. Brummisen rör ju inte på sig om det inte är någon tvåbening inuti och jag håller dom under uppsikt så dom inte hoppar in i brummisen.

  SvaraRadera
 5. Nea - Visst är det mysigt att ligga vid en fläkt? *spinner*
  Tassen!

  Liza - Hoppas verkligen att du har full koll på läget. Man hör ju så mycket otäcka saker annars. *ryser*

  SvaraRadera
 6. Håller med om att stenarna under brummisen är en utmärkt sval och skuggig plats.
  Tycker verkligen du ska ta betalt för dina konster. Tvåbeningarna blir lätt bortskämda annars och förväntar sig att vi ska krumbukta oss i tid och otid.
  Tass kompis!

  SvaraRadera
 7. Tokiga kompisar man har. Var katt med lite självbevarelse, håller sig borta från brummisar. Var försiktiga! Jag har tidigare krävt betalning för mina konster, men inte en fisk har jag fått.

  SvaraRadera