onsdag 22 april 2009

Besök i gröngräset

Stötte på en katt under patrullrundan som släpade på sin husse i koppel. Då även jag har en husse att släpa på, så tänkte jag att vi kunde jama lite om dom senaste teknikerna i benfällning och så. Men så fort jag närmade mig så började han ta sig i fräsen. Hm, det där lät inte som det var tänkt. Han fräste åt mig, menar jag ju. Jag intog högsta svansberedskap och morrade åt honom att sånt där finner jag mig inte i. Då blev jag angripen bakifrån av husse som tyckte jag skulle var snäll. *mutter* Jag är alltid snäll.

"Hörru du. Kom inte här och burra upp dig pysen."

Efter att vi klarat av diverse MISSförstånd, så gick husse och jag vidare. Vi tog en sväng längs kanalen och letade efter ankor. Jag letade efter ankor, vad husse var ute efter vet jag inte riktigt.

"Hm, var det inte massa otäckt vitt här sist husse?"


"Inget otäckt vitt däråt heller. Märkligt."

Jag passade på att njuta i fulla drag av det härligt gröna gräset och det andra gröna, vad det nu var. Det smakade gott i vilket fall. Man kan säga att jag fick bita i gräset. *hehe*

"Åh så härligt det är här." *kurr, kurr*

Så måste jag ju nämna att jag känner en viss oro för husses... eh, mentala hälsa. Efter att han hade läst om Milton och Milou, så började han leta efter instruktioner på nätet. Han skulle ta reda på hur man kunde bygga en eldkastare av dammsugaren, eller eventuellt göra om kaffebryggaren till en medeldistansrobot. Jag vill nog inte bo här längre... Hjälp.

8 kommentarer:

 1. Det var mej en ofin katt som fräste åt dej! ohyfsat *förnärmad*
  Var inne och tittade på dina nya polare Luffarkatterna och skulle skriva en tröstens kommentar men döm om min förvåning - jag kunde inte det *mutter* för jag hade inte rätt "konto" *mummel* datorer

  SvaraRadera
 2. Lite ofin var han allt. Fast han var gamligare än mig, så jag förlåter honom. Konstigt att du inte kan jama hos Luffarkatterna. Du får jama allvar med datorn.

  SvaraRadera
 3. "ta sig i fräsen" - hahaha :)
  Har du sett den här sidan Sippo?---> http://www.petizens.com/
  Som facebook för fyrbeningar ungefär, :) mina sambos Signe och Gusten har varsin sida där. De skulle nog tycka om att bli polare med en kändis som du!

  SvaraRadera
 4. Mjaou! Var inne och tittade lite. Men jag kände mig lite bortkommen, så det får nog vänta ett tag. Men Signe och Gusten får gärna vara kompisar ändå. Åh, är jag en riktig kändis? Borde kanske begära mer betalt. Hmm.

  SvaraRadera
 5. Trist med oborstade typer som inte kan uppföra sig som kattdjur. Du är en ädel själ som förlåter honom. Nästa gång ni möts kanske han är vänligare.
  Men det där sista låter förskräckligt oroande. Du måste verkligen bevaka din husse och se till att han inte ställer till med något elände. Jag litar på dig. Du är ju ändå en commandokatt!

  SvaraRadera
 6. Du har rätt som vanligt Gustav. Det är skönt att ha jordnära kattkompisar som dig. Får se nästa gång jag stöter på katten i fråga. Angående min ilskna husse så håller jag med dig. Det är minst sagt oroande. Ska hålla nära koll på honom. *tass*

  SvaraRadera
 7. Finfina bilder! Är det du eller är det husse som fotar mest?
  Tass
  /Tre katter

  SvaraRadera
 8. Man jamar så mycket. Oftast är det husse som tar bilderna. Jag hamnar mest framför kameran.

  SvaraRadera