måndag 6 april 2009

Noselinos…

Min nosologiska undersökning av området fortsätter. Det är inte helt lätt nu när det börjar springa runt diverse olika maträtter i buskarna. Men jag gör så gott jag kan.

Bland annat hittade jag något väldigt underligt när jag nosade runt min skogsdunge. Någon hade kastat en hel massa med perfekta brödbitar i fyrkantiga former. Lustigt va?

Sippo Bloggar 2009-04-06 003
“Vad är detta?! Jaha, brödbitar säger du.
Va, vadå jag får inte röra?”

Husse som är misstänksam mot allt, förbjöd mig att provsmaka. Han tyckte det hela verkade lite misstänkt och var orolig att jag skulle bli förgiftad. Fem gånger försöker jag sno åt mig en brödbit innan jag gav upp. *mutter*

Sippo Bloggar 2009-04-06 004

Här nosar jag runt bland löven brevid gräsmattan. Vet inte vad det är som luktar så gott. Men jag känner ett starkt behov av att begrava nosen rakt ner i backen.

Jag har fortfarande inte hittat några spår efter Masken Börje. Men Gustav hittade något underligt i sitt växthus. Tappade nästan morrhåren av förskräckelse. Uäck!

“Nej, jag ber inte någon kattbön.
Jag letar efter Masken Börje.”

4 kommentarer:

 1. Vilka konstiga människor du har hos dej som går omkring och slänger ut brödbitar! Äter dom inte det själva utan måste slänga ut det. Vem ska då äta det?

  SvaraRadera
 2. Lite misstänksam blev man ju. Husse blev orolig och släpade bort mig från mumsbitarna.

  SvaraRadera
 3. Det kommer säkert en massa råttor och äter upp brödet. Och när dom ätit brödet och blivit feta så äter vi katter upp dom! Bra va?!
  Såg Ödlan Örjan inne hos Gustav. Han såg riktigt läskig ut! Nån sån vill jag inte möta.

  SvaraRadera
 4. Vad du är smart! Så långt tänkte ju inte jag. *generad* Ödlan Örjan så väldigt osympatisk ut. Föredrar nog Masken Börje.

  SvaraRadera