måndag 20 april 2009

Burr

Inget skönt väder i dag heller. Faktum är att det blåser ännu kallare nu än igår. *hutter* Jag passade faktiskt på att smita in i min lilla buske där jag har byggt en koja under vintern. Ger ytterst bra vindskydd.

Sippo Bloggar 2009-04-20 001
“Ledsen husse. Finns bara plats för en.”

Sippo Bloggar 2009-04-20 002Vi gick väl runt någon timme i kvarteret och kollade. Då hittade jag något spännande. En stor sandhög mitt på gräsmattan. Den måste ju bara finnas där för oss katter. Tyvärr höll husse inte med, så jag fick aldrig pröva att gräva i den. Tråkmåns. Jag ska göra en egen hög att leka i. Då ska han inte få vara med, utan får nöja sig med att titta på.

5 kommentarer:

 1. Vilken husse du har Sippo, som inte låter dig testa dom högar du tassar förbi. Mjaua på honom att du vill det. Nu har vi satt in två bilder på vår blogg, det är Mimmi som är först ut, mjau. Matte har köpt oss en ny sovkorg. Den som vi hade förut höll på att gå sönder, suck.
  Vi ska be matte, att hon tar lite bilder på den, samt när vi sover i den oxå, mjau.

  Tassetass på dig Sippovännen.
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 2. Det är inte lätt att vara katt alla gånger. Ibland tycker jag husse är en sån där översättare...eh, översittare kanske det heter. Mysigt med ny sovkorg, själv föredrar jag tvättmaskinen. *kurr*

  SvaraRadera
 3. Vilken sandhög! Tänk att få gräva i den!!!
  Du måste prova nästa gång du går ut. Det kanske är en present till dig från någon snäll tvåbening. Ge inte upp! Jama din husse om kattens rätt att gräva! Tassen!

  SvaraRadera
 4. Ah! Sandhögar är underbara att rulla sig i! Testa! Vi har en liten på våran innergård! "sandlåda" kallas den tydligen för med ett "rättare" ord..

  SvaraRadera
 5. Babsan - Jag tänker på den högen hela tiden. *suck* Tänk om det verkligen är en snäll tvåbening som gett den till oss katter. Här ska mjaousan i mig jamas för kattens rättigheter till att gräva.

  Tre katter - Jag har hittills bara fått rulla mig i högar av mindre modell. Vi har sandlådor överallt här i området. Men något säger mig att det inte uppskattas om jag trampar runt i dom.

  SvaraRadera