måndag 13 april 2009

Godis

Husse filmade lite när vi var ute. För lite godis kan jag se söt ut också…

Tassen,
Sippo.

4 kommentarer:

 1. Snälla Sippo, vad rörda vi blir för ditt inlägg hos oss. Tack snälla vännen för det. Vi vill ju helst inte lägga ner vår blogg, men eftersom det är fler som håller på oss, så får vi försöka så länge det går. Matte tycker som ni, att det är inte så mycket att bry sig om iaf.
  Ja vad den där katten hör hemma, som har klagat på oss, vet vi tyvärr inte :( Har ingen adress dessvärre. Han/hon kallar sig för "Husse" iaf. Vet inte vart den katten hör hemma. Vet du det, sippo? "Husse" har inte skrivit ngn hemsidesadress.
  Tack än en gång Kära Sippo för omtanken.
  Hälsa din husse oxå.
  Tass från oss till er båda.
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  "Matte vid tangenterna"

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera
 2. Söt kisse ska godis ha!

  Bloggsvar:
  Vad har du för adress så vi kan skicka det?

  Noselipuff, puff!/Chinook & Cherokee

  SvaraRadera
 3. Vad är det för godisar din husse bjuder dig på? Vi brukar få mjölklinser med kattmyntasmak, torkade småfiskar eller vitamintabletter som godis ibland... det är så gott att man vill stå på bakbenen och ropa "mera, mera" - hihi!

  Imma undrar lite försiktigt om du har någon flickvän? Hon är svag för svartvita killar...

  Tass från Aragorn, nyfiken klosterkatt som varit ute i den go'a vårvärmen idag.

  SvaraRadera
 4. Katterna - Så klart att jag håller på er. Jag tassade precis förbi er blogg och förklarade lite om troll och annat konstigt. Hoppas att den där dummisen är snällare mot sina katter än mot er.

  Chin & Cher - Adressen är Gosgatan 9 i Jamlunda. Skicka gärna såna där godisar med kattmynta på. Oj, nu dreglar jag visst... *nosgos*

  Aragorn - Det är något nytt godis som husse köpte. Snuffe tyckte inte om det, så jag får allt själv medan Snuffe får tugga på linser med kattmynta på. Det stämmer att man vill stå på baktassarna och be om mer. Vi kanske håller på att bli godisberoende? Huga... *tassen tillbaka*

  SvaraRadera