söndag 26 april 2009

Lugnt

Sippo Bloggar 2009-04-26 001I dag har det varit lugna tassar. Vi var på uteplatsen ett par gånger så Snuffe fick lufta pälsen. Husse trodde som vanligt att det skulle räcka för mig, men där hade han fel. Jag jamade till mig en rejäl promenad runt området. Snuffe fick nöja sig med att nosa på gräset på uteplatsen. Men han var lika glad för det. Underliga kisse.

 

“Mjaou! Känner mig säkrare
på insidan av nätet.”

Sippo Bloggar 2009-04-26 002

Under promenaden hände nåt lite otäckt. Jag hade precis inspekterat klart en byggnad där människor slänger sina sopor. Precis när jag vänt bort nosen så rasslade det till som bara den. Jag blev så rädd att jag nästan tappade morrhåren. Det var en människa som hade tagit bort kedjan som höll dörren stängd. Usch vad otäckt! Men hon bad om ursäkt, men då hade jag sprungit ett halvt kvarter bort… Vem hade lust att chansa?

”Fiiin buske. Smarrig buske.”

10 kommentarer:

 1. Hej Sippo! Jag har legat på ett fårskinn och solat mest hela dagen! Matte har sommarfixat kattgården åt oss.
  Tassgos!

  //Musse

  SvaraRadera
 2. Nä, chansa aldrig Sippo! Man vet aldrig när man kan få en påse soppor på sig!!
  Tass från Tre katter!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt för Snuffe att han oxå får komma ut ibland. Du får jama till husse så han fixar en utebur till Snuffe så han får komma ut lite han med *nosbuff*

  SvaraRadera
 4. Luffarkatterna - Mysigt med eget fårskinn. Själv fick jag bara en fårskalle i form av husse. *hehe* Vilken go matte som fixar kattgården åt er. Ska se om husse kan fixa nåt åt oss. Tassgos till er med.

  Tre katter - Precis! Galna människor som slänger sopor till höger och vänster. Tass tillbaka

  Maya - Husse funderar redan på hur han ska lösa det. Får väl vara glad om det dyker upp lagom till vintern igen. *nosbuff*

  SvaraRadera
 5. Det är bra att du är snabb i reträtten! Det kan vara livsavgörande. Din husse hann förståss inte med. Dom är så klumpiga och långsamma tvåbeningarna. Men det är väl inte lätt att inte ha några tassar. Kul att Snuffe vågar sig ut på uteplatsen i alla fall, även om han inte vågar gå utanför nätet.
  Tassen!

  SvaraRadera
 6. Åh din blogg är så härlig!!!

  SvaraRadera
 7. Babsan - Snabbhet är A och O för oss säkerhetskatter. Att husse inte hängde berodde inte på hans långsamma ben, det var liksom uppe i knoppen han var långsam den här gången. *hehe*
  Tassen tillbaka.

  Elin - Man tackar så mycket. Alltid kul att få lite beröm. *spinner*

  SvaraRadera
 8. Du får jama till din husse att han ska sluta leka med dom där stinkpinnarna, så ska du se att det blir fart på både ben och knopp! Tyvärr brukar tvåbeningar inte var så mottagliga för kloka argument beräffande stickpinnar...Men du gör det bra som ser till att han rör på dom två ben han har så mycket som möjligt. Tassen!

  SvaraRadera
 9. Oj... ja de hade kunnat vara ett spöke ju med rasslande kjedjor. Hade också lagt tassarna på ryggen. Hemska tvåbeningar kan väl FÖRVARNA innan de skrämmer bort ett av dina 9 liv!

  SvaraRadera
 10. Gustav - Jag försöker jama åt honom att sluta, men det funkar inte alls. *suckar* Men jag ska fortsätta att få honom att röra på dom två ben han har.

  Nea - Precis! Tänk om det varit ett spöke! Jag håller med, en viss förvarning kan man väl begära?

  SvaraRadera