tisdag 14 april 2009

Min nya karriär som jamare

Tänkte nästan börja jama på heltid. Behöver bara en sån där manager, eller vad det nu kallas. Med lite tur så är jag rik till sommaren. Då ska jag ligga i en pool av kattgodis, medan husse rensar rabatterna. *hehe*

Nu är det kanske ingen höjdare till video, men tänk på att husse hela tiden la sig i mitt arbete. *fnys*

17 kommentarer:

 1. Mjaou Sippo! Du rockar fett! Alla tassar i luften för dig!
  Etta på Mjaou-toppen direkt.
  *Tass å svans*

  SvaraRadera
 2. Jag tror det blir årets sommarhit! jag kommer iallafall att sjunga den hela sommaren... Det kanske låter dumt när en tvåbening går runt och sjunger den texten, men vem bryr sig!? ;)

  SvaraRadera
 3. Oj, blev jag etta direkt? Vilken ära för mig. Jag måste säga att jag var lite nervös för att jama upp texten. Jag ska försöka rocka bort lite av det där fettet du nämnde. *kolla bedrövat på svansen*

  SvaraRadera
 4. Mja... Aristocats med "Alla snubbar..." har ju legat där så länge nu, så det var dags att byta ut dom. Det där med fettet....det är ju liksom bara och hänga med när det svänger. Som Baloo säger till Bagheera: "Kolla in farsan Baloo. Come on katten, det svänger ju!"

  SvaraRadera
 5. Linnéa - En sommarhit, tror du det? Jag blir ju alldeles generad av allt beröm jag får. Allt ni tvåbeningar sjunger låter konstigt. Så jag tror inte att någon bryr sig om du sjunger den nya texten. Fast det är ju klart, du kommer ju helt klart skaffa kattkompisar om du sjunger den. *nosbuff*

  Liza - Jaha, då förstår jag det där med fettet bättre. Trodde jag blivit övergödd av husse. Hm, Baloo, det var den där björnen som rycker kissen i svansen. *mutter* Aristocats... *hehe*

  SvaraRadera
 6. Wow, en sådan låt! Det blir något att jama under de varma, go'a sommarnätterna... mjaou, mjaou, mjaou, mjaou... *grunnar*... du kanske skulle vara med i Nakens och vårt band?!? Vi spelar och sjunger tillsammans, ett helt gäng med katter - brukar öva på Nakens toa, där akustiken är bra. En katt-vokalist till är precis vad vi behöver!

  Tass från Aragorn, rockig klosterkatt.

  Om du inte redan har den, så är Nakens adress den här: http://nakensdagbok.blogg.se/

  SvaraRadera
 7. Förlorade Maya är tillbaka igen....
  jag har visst missat massor

  SvaraRadera
 8. Sippo med stort "S"!!
  Vi tycker också att du rockar FETT!!

  SvaraRadera
 9. Aragorn - Tänkte faktiskt på ert rockband. Tänk vilken dunderhit det skulle bli. *tass tillbaka*

  Maya - Välkommen hem igen min lilla vän. *nosgos*

  Tre katter - Här rockar vi så fettet dryper om oss. *diggar med svansen*

  SvaraRadera
 10. Vi är imponerade! Helt sjukt kul Sippo! Vi jamar med i låten här, och svänger med svansarna! Det var prexix vad vi behövde idag, lite jamsession!
  Vi är tre sjuka av fem möjliga :( Jag ska återkomma med en rapport i min blogg lite senare, men nu är matte så trött så jag måste lägga mig på sängen och kurra lite i hennes öra så hon får slappna av en aning.
  "Kurra hela dagen lång....lallallallallllllaaaa!"

  SvaraRadera
 11. Fjutten - Kul att kunna stå till tjänst. Lite musik brukar ju kunna lätta upp stämningen lite har jag hört. Sväng lite extra med svansen och digga med öronen. Hoppas det snart blir bättre med er där borta. Nosgos till er alla.

  SvaraRadera
 12. Mjaou´...vilken LÅT! Du är bara BÄST Sippo! Jag tror att du kan ALLTING! Du kan nog beställa den där poolen, för detta blir garanterat sommarens största hit. Och du ska ha fullt med godis i poolen som du skrev, och travar med mjukmatsburkar som små häckar runt om. Det är du värd!

  SvaraRadera
 13. Mjaou på dig Gustav! Låten kändes liksom rätt så här i vårtiderna. Om jag får den där fina poolen, då ska jag bjuda dig och alla mina kattkompisar! Oj vad vi ska festa då. Mjukmat i olika smaker ska finnas till alla mina vänner. Det är vi alla värda. *kurr*

  SvaraRadera
 14. Wow.. vilket gung alltså! Har suttit här och diggat för fullt med tassarna i luften.

  Good work. Mera kattlåtar!

  SvaraRadera
 15. Glad att du diggade låten. Ska se om jag inte kan jama fram lite fler låtar vid tillfälle. *tass*

  SvaraRadera
 16. Sippo, jag ska lansera din låt på min blogg, du ska se att det ökar din rock-star-status! Jag börjar med lite karaoke med husse och matte i kväll och sen ska vi se vad som händer!

  Om ni drar igång band med Naken & Co sedan så ska jag hjälpa till och promota er allt jag kan, jag är ju PR-katt!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 17. Åh, en PR-katt! Hoppas att du får kul när du jam(m)ar med matte. *high tass*

  SvaraRadera