fredag 24 april 2009

Nosgos med husse

Varmt och skönt har det varit hela dagen. Lite kyligt när det blåste, men då gömde jag mig bakom husses ben. Vid gräsmattan utanför huset, så kastade jag mig ner i protest mot att husse ville gå in. Men vem orkar protestera när man blir gosad med?

9 kommentarer:

 1. Vilken snäll och kärleksfull husse du har! Det är bra att han gosar mycket med dig, och att han håller koll på hur du gillar att bli klappad...

  En sak vi undrar lite grand över här, vi klosterkatter... är din husse hemma om dagarna som våran matte? Hon är sjukpensionerad, så hon försvinner inte iväg till något jobb varje dag som hon gjorde när brorsan och jag var små. Skönt att det finns mattar och hussar som inser att det är en heltidsuppgift att ta hand om sina katter!

  Tass från Imma, klosterkatt som är lite extra svag för svartvita kattkillar... *rodnar*

  SvaraRadera
 2. Mjaou på dig. Husse kan vara rätt snäll ibland. Men det tog tid att uppfostra honom till att klappa och gosa på rätt sätt. Jo, husse är en sån där sjukling. Om han skriver sjukt, eller om det var tvärtom. Nåjam, hemma håller han sig i alla fall. Tass tillbaka. *generad*

  SvaraRadera
 3. Nähä, nu blir jag trött på att inte se dina filmer *mjausa* vad är det för fel på min dator? förskylning eller magsjuka?
  Det måste vara skönt att ha sin tvåbening hemma hela tiden (fast lite jobbigt oxå) det är rätt skönt att få vara ifred med

  SvaraRadera
 4. Men vaffö kan du inte se mina filmer? Du får jama allvar med din dator. Du kanske kan se dom om du tassar in på min youtube kanal. Det är rätt skönt att ha husse hemma. Dom gånger han varit borta över dagen, har jag faktiskt nästan gråtit av oro. Jag kan ju inte öppna ytterdörren själv... *snörvel*

  SvaraRadera
 5. Min matte är hopplös! Hon fick jobbet att "posta" ett inlägg här förut men lyckades tydligen slarva bort texten!
  Vad jag ville jama är att du Sippo vet hur man ska hantera en husse(eller matte). Helt rätt att tvätta tassarna på husse!
  Ha en trevlig fredagskväll!

  SvaraRadera
 6. Det brukar hända mig när jag försöker kommentera på Gustav's, eller någon annan sida på Aftonbladet. *fräser*
  Det tog ett tag innan jag kom på hur man enklast kunde uppfostra husse. Först försökte jag med våld, när det inte funkade så tog jag till tuffare metoder... att se söt ut. Husse's tassar tvättar jag dagligen. Ibland får han en rejäl omgång i ansiktet också.
  Ha en förjamat trevlig helg. *tass*

  SvaraRadera
 7. Åh så gosigt ni har det :D.

  Svar om nyhetsdax:
  Tydligen så går en gravidepidemi bland okattererade honkatter i mitt område. Väldigt många "jag väntar smått" notiser var det i buskarna i allafall. En och annan artikel om revir fanns också. Men ja tycker att nyheterna nog mest består av kontaktannonser nu mer. Själv lämnade jag kvar en "Välkommen till området" lapp åt en nyinflyttad misse.

  SvaraRadera
 8. Jag älskar också att bli kliad på magen! Det är sååå mysigt!!
  *kurr kurr*
  //Texas

  SvaraRadera
 9. Nea - Visst har vi? *kurr* Kan aldrig få för mycket kärlek och gos. Eller, jo det kan man. Fast inte i dag.

  Tre katter - Visst är det underbart med magkliare? Husse har blivit allt bättre på magkraffsandet. *purrrrr*

  SvaraRadera