söndag 20 december 2009

Drogade muslingar.

Det hände något väldans underligt i dag. Snuffe och jag låg som vanligt och var lite filosofiska, då jag av någon anledning började nosa en en sprejflaska som husse har på bordet. Då tar han flaskan och börjar spreja på “Pipis” – vår leksaksmus som piper och en annan leksak. Plötsligt tappade jag kontrollen över både tassar och morrhår och flänga runt mellan leksakerna och nosa som en galning. Jag hade blivit drogad!

Som om inte det räckte, så började även Snuffe uppvisa symptom på att sniffat kattmynta. Han blev totalt koko och anföll Pipis så att tussarna flög. Sen var det nästan slagsmål mellan oss tre. Jag, Pipis och Snuffe.

201220091611
“Va’ ere åm? Försvinn! Ja’ leker me’ Pipis, seru väl.”
201220091613
*sniff sniff, nosa nosa* “Mmmmm…” *dreggel*
201220091614
“Försöker du schmita va? Här schkaru få’rej en omgång schtryk!”
201220091615
“Men vad i hela Jamlunda sysslar du med Snuffe? Ge hit den där!”
201220091616
“Hm, det luk-k-k-ktar gott. (sniffa sniff, nosa nosa) Yargh! Kattmynta!” *supersniff*

Nu har jag inte tid längre. Måste utföra nosologisk undersökning av kattställningen. Husse sprejade den med nämligen. Ur vägen!!!

12 kommentarer:

  1. Finns det kattmynta i sprayform det visste jag inte, trodde bara att det var såna där små tabletter. Det kanske vore något att ge bort i julklapp, till katterna nere i Västmanland.

    Egenteligen är det rätt fräckt att droga er men det kan vara kuligt oxå.

    Taxkramisar.

    SvaraRadera
  2. Fullt ös verkar det som! Hussis kanske borde sprayat något mer än pipis, men han orkade kanske inte springa? Kul med lite kattrace ibland!Antar att ni har kallt idag med. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Hillman - Jepp, det är som en liten parfymflaska. Fungerar jättebra. Fast man måste ju spreja då och då. Fräckt är bara förnamnet, fast jag förlåter honom.

    Dui & Deco - Husse brukar göra så där när han inte orkar springa runt med oss. Men det är inte ofta som jag blir påverkad på det där sättet. *generad*

    SvaraRadera
  4. Konstigt! Mamsen har en flaska med kattmynta, men vi reagerar inte på när hon droppar ett par droppar på våra leksaker. Vi reagerar bara när vi själva VILL reagera! Vi är hennes ÖVER-KATTER och oss kan hon inte råda över! hehehe

    Krami-jamisar!

    SvaraRadera
  5. Precis! Vi agerar och reagerar när VI vill. Precis som det ska vara.

    SvaraRadera
  6. åh,ni blir precis som vi utav kattmynta,det luktar sååå gott!
    men nu har vi inte fått det på länge,får jama att matte köper lite...
    /tasskram

    SvaraRadera
  7. Visst är det underligt hur man blir påverkad?! *hoppar upp & ner* Fördelen med sprej är att den blir inte gammal i flaskan. Vår sprej är över 2 år säger husse.

    SvaraRadera
  8. Det låter nästan som om det var nyårsafton redan hemma hos er. Förstår att både Snuffe och du gillar husses spray. Här går tvåbeningarna och snackar om nån konstig matta med spikar som årets julklapp. Helt fel så klart när det finns sån här spray. Det är årets verkliga julklapp.

    SvaraRadera
  9. Tycker ni ska göra nåt lurigt tillbaka mot husse. Spraya popcorn-doft på tangentbordet eller smula sönder lite ostbågar på hallmattan så ska ni se att det blir fart på honom. Men bara lagom mycket, för han är nog en snäll husse och då måste man va´snäll tillbaka! Kurr.

    SvaraRadera
  10. Kattson - Du får jama allvar med tvåbeningarna i din närhet. Dom har ju helt fel ju. *hmpf* Matta med spikar? *fnys*

    Findus - Åhhh, vilken smart idé. Tänk att spruta popcorn lukt på kläderna. Då kommer vi snart hitta honom i garderoben tuggandes på en strumpa. Ostbågar är mums! Katten så sugen jag blev nu. Han är rätt snäller husse. *spinner*

    SvaraRadera
  11. Är sprayen bättre än mynta i lösvikt?

    Ja hade en strumpa med mynta men den försvann... skyller på sugdraken!

    SvaraRadera
  12. Det bästa med spray är att så länge den ligger i flaskan så blir den inte gammal. Lös mynta brukar liksom tappa lukten efter ett tag och då måste man ju byta. Husse sprayar bara lite på våra leksaker så blir dom som nya.

    SvaraRadera