tisdag 22 december 2009

Snuffe jamar

Hej igen! *vinkar med tassen*
Eftersåm Sippo inte har nåt kuligt att jama om i da’, så fikk ja’ jama åt honononom istället. Bra va?

De’ har varit jettekallt ute så Sippo vågade int… *bonk* Ajje! VILLE inte gå ut.

Vi har jellpt husse me’ att steda lite. De’ gör vi jenom att slita ut allting ur garderåbåbonen (garderoben) så husse kan vika om allt så’re blir rett. Undederligt nog så uppkattas det inte alls. *fnys*

Hursomjamar, så tog husse ett par bilder på mej. Här e’råm.

211220091631
“Znork znark… Znorkel (tassvift) znurkeliznark.Kattmynta! (svansvift) Zzznark.”
221220091634
“Men husse! Varje gång du klappar mig nu så börjar de’ att spraka om mig å sen säger’re PANG, så står pälsen rakt ut.”

10 kommentarer:

  1. Vad ni är duktiga och hjälpsamma! Är Sippo trött efter gårdagen? Tasskram

    SvaraRadera
  2. Sippo e jettetrött efter att slepat runt husse i snön. Fast han helsar så gått. (Sippo alltså)
    /Snuffe

    SvaraRadera
  3. Det är nog bra att Sippo vilar lite ibland. Han köra ju på högvarv för det mesta, så han ska vara tacksam att han har dig som kan ta bloggen emellanåt. Märkligt att husse inte har förstånd att uppskatta er hjälp. Han skule säkert sakna den om han inte fick den, så fortsätt ni.

    SvaraRadera
  4. Det är präsis vad ja' brukar jama också. Fast man kan nog glömma att få betalt. *mutter* Vet du, en gång så låg vi å sov hela dan utan att putta ner kläderna. Då blev husse alldeles jetteredd och började nästan gråta av oro. Han trodde nämligen vi var sjuka. Fast vi var ju bara trötta. Så du har helt rätt i att han skulle sakna hjälpen.
    /Snuffe

    SvaraRadera
  5. Nu förstår jag att vi är alldeles för dåliga på att hjälpa till i vårt hus. Det är klart att garderoberna måste städas dagligen. Ska genast se till att det blir bättring på den punkten. Sippo och du visar vägen! Hälsa honom!

    SvaraRadera
  6. Man tykker ju ändå att man borde få lite belöning för hårt arbete. *mutter* Ja' helsade till Sippo å hand helsade tillbaka.
    /Snuffe

    SvaraRadera
  7. Mjau, så kul! Snuffe med de schtiliga spröten är tillbaka. Nu måste vi skynda oss att jama att vi saknar Sippo jättemycket, annars låter det inte alls som vi menade det. Vi tycker att ni har en raffinerad och genomtänkt städteknik. Man kan ju inte veta vad man har om man inte går igenom alla grejor. Och så är det bara nyttigt att skaka och vädra kläder, har vi hört jamas om.

    SvaraRadera
  8. Vilken kunglig kattvinkning du hade där! *bugar ödmjukt*
    Kattarackarns bra att du hjälper till att jam-tassa-ner ett inlägg! Du är ju riktigt bra på det ju! Borde bli jam-journalist!

    Tass, tass!

    SvaraRadera
  9. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! önskar vi er!

    Hoppas ni får det jättemysigt!
    Kram från oss

    SvaraRadera
  10. Findus - Åh, ja' har en egen fääänklubb. *svansdansar* Städtekniken är utformad av oss katter för att göra mest nytta.

    Chinook - Oj, tack. Jag är sjelv rett stålt övfer min vinkning. Hm, jam-journalist. Det låter spennande. Ska fråga Sippo om vi inte kan starta en tidning.

    Buffe - Detsamma! Sippo helsar också.

    /Snuffe.

    SvaraRadera