tisdag 8 december 2009

Slurp

Jag har kommit på att man blir törstig av saltet som finns på påpkårnen. Väldans törstig. Vilken tur att husse har ett sånt stort vattenglas att man får ner hela skallen.

081220091515
“Vatten… (slurp slurp) Jag är så törstig… (mera slurp)”

7 kommentarer:

  1. Det där ser ut som ett sånt glas som gammelhusse har annan dricka än vatten i, något som luktar väldigt mysko. Så se till att dubbel nosa så att det verkligen är vatten i det innan du dricker något. Tass/Puma

    SvaraRadera
  2. En gång råkade jag faktiskt få sån där cola i, det kändes inget vidare i nosen. *nyser*
    Tassen.

    SvaraRadera
  3. Vatten ur glas är jättegott bara det inte bubblar sådär konstigt! Tasskram

    SvaraRadera
  4. Vatten ur husses glas är mycket godare än vatten i ens egen vattenbunke. Husse säger att det är samma vatten! Pyttsan, som om man inte skulle känna skillnad?

    SvaraRadera
  5. Dui & Deco - Visst är det riktigt mumsigt. Fast jag håller med om att bubblande vatten inte är någon höjdare.

    Kattson - Det är ju milsvid skillnad mellan vatten i glas och vatten i skål eller bunke. Tokiga människor som inte förstår det.

    SvaraRadera
  6. Min matte har insett att jag tycker vatten i glas är sååå himla gott och kanske också då hon ej uppskattade att vi delade glas...konstig människa va!
    Så numera har jag ett litet miniglas som står vid datorn och ett på soffbordet och njuter i fulla drag av att dricka från dem! Tipsa era ägare om det! Blöt nospuss!

    SvaraRadera
  7. Men jag vill ju ha vattnet som husse dricker. Då vet man att det är bra vatten. Fast det är ju förjamat snällt av din människa att ge dig ett eget glas. Tass.

    SvaraRadera