lördag 19 december 2009

Snuffe jamar

Eftersåm Sippo inte vari’ ute i da, så tänkade ja att de va min tur att prata. Even om ja inte har så mycke att sejja såm Sippo, så har ja bilder på mej.

191220091597
“Mjaou! Har ja inte schnygga morrisar?”
191220091598
“Husse brukar kalla mej sin Lilla Snutteplutt”
191220091599
“Men ja é inte så liten lengre. Ja é en vuxxen kisse.”

De va allt från mej nu. Hej då! *vinkar med tassen*

13 kommentarer:

  1. Snuffe du är en gullig katt! Kul att se lite bilder på dig! Tasskram

    SvaraRadera
  2. Sällan skådat så schtiliga spröt! Snuffe synes stor&stark. Snälla Snuffe, ses snart? /Stationskatterna
    *Kvitter och vink tillbaka*

    SvaraRadera
  3. Snyggaste morrhåren vi sett på länge! Vad göder du dem med???

    Tasskram
    //Tre katter

    SvaraRadera
  4. Dui & Deco - Åj, tykker ni?! Så gla' ja' blir! *röd om nosen*

    Findus - Ja' e' jettestarkk. De' måste man va' ner man bråttas me' Sippo. *morrhårsvift*

    Tre katter - De' e' trening och åter trening, som jäller. tvåhundjafemtielva morrhårsvift om da'n. Så kan man åsså testa att vaxiera dåm me' husses raklödder.

    SvaraRadera
  5. Toppen Snuffe att du tar tillfället i akt och presenterar och profilerar dig. Jag vill veta mer om dig. Kanske skulle du ta och följa med på nån undersökningspromenad med Sippo? Morrisarna är ju oslagbart schnygga. Pälsen ser också så mjuk och fin ut. Sippo får nog akta sig för konkujens?

    SvaraRadera
  6. Vilka häftiga morrisar du har, jättelånga några såna är varken jag eller brorsan begåvade med. Jag har ju ett väldigt yvigt skägg så de flesta av min morrhår försvinner helt enkelt. Brorsan han har heller inga långa morrisar.

    Du är en väldigt stilig katt, det tycker min matte oxå men du har samma självlysande ögon som jag och brorsan får när vi tigger.

    Taxkramisar.

    SvaraRadera
  7. Kattson - Ja brukar titta in ibland när Sippo inte har något vikktigt att jama om. Ja' vågar inte gå ut faktiskt, de' verkar jetteleskigt. Inte ens om husse håller i mig. *darr på läppen* Min päls är supermjuk säger husse.

    Hillman - Takk så jettemycke'. Åh, har ni åsså lysande ögon?! Lite heftit fakktist'. Fast första gången ja' såg de', då skremde ja' slag på mig schälv. *tass*

    SvaraRadera
  8. hej snuffe!
    vilken fin katt du är!
    du får be om mer plats i bloggen helt enkelt..ni kanske ska skriva varannan dag? det funderar jag och murre på att göra faktiskt,mest kattvist då.
    har ni någon snö?
    /tass

    SvaraRadera
  9. Man behöver ju faktiskt inte gå ut för att ha nåt att berätta. Jag vet att det finns katter som sitter inomhus jämt som ändå berättar om sina tankar. Det tycker jag du också ska göra. Sippo kan gör räpårtasch ute så kan du gär dem inne. Det kommer at bli jettespennande. En vacker dag kanske du också våga gå ut.

    SvaraRadera
  10. Hej Snuffe!
    Titta, du har ju nästan samma snyggiga stil på din päls som jag ju. Riktigt schnygga morrisar har du också. Välkammade.
    Pst! Matten brukar kalla mig för Snuttepluttan.
    Är vi släkt kanske?
    *Tassvinkar tillbaka*

    SvaraRadera
  11. Kattliv - Åj, takk så mykke. Ja' ska fundelera på om ja' ska blogga åftare. Snö har vi jättemycke'.

    Kattson - Det är ju sant förstås. Men tyvärr så händer inte så mykket här inne. Tänk om ja' skulle våga gå ut en da'. *drömmer*

    Liza - Har vi?! *hoppar upp och ner* Tack för bärömmet, ja' e stålt över mina morrisar. Ja' tror våra männschor har massa namn för åss. På sätt å vis så e vi nog alla släkt. Jattsläkt.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  12. Michelina här, Fjuttens plastmoster!
    Åh Snuffe! Vilken stilig kille du är! Och vilken stilig randig kostym du har! Naturligtvis är Sippo ocskå snygg och stilig, inte ska vi svansa under stol med det, men det är så roligt att du också får ta lite plats här på bloggen. Det är ju samma på Fjuttens blogg...sällan som jag får vara med där! Vi får börja kräva större utrymme, annars startar vi EGNA bloggar!
    Nospuss från Michelina!

    SvaraRadera
  13. Hej hej! *vinkar med tassen* Jag blir ju alldeles generererad ju. *röd om nosen* Jag har fundelerat på att kräva mer plats eller starta en egen blogg. Men jag tykker vi kunde samsan om än hellre än att driva varsin. Det blir så tokit då säger husse. *nospuss*

    SvaraRadera