onsdag 8 april 2009

Fjädrar också!

Inget vidare väder i dag, det jamar jag bara. Tog med husse ut på morgonen för att lufta pälsen. Då slog det mig att jag precis avinstallerat min varma päls “fluff 7.0” för att det började bli så varmt ute. Jag var tvungen att kompensera för den kalla blåsten genom att vrida min nos 17,7mm syd-sydost med nordlig riktning för den ostliga vinden. Då blev det genast bättre.

På vägen hem så hittade jag något intressant i ett par buskar. Var ju genast tvungen att undersöka det hela lite närmare. Men då började husse protestera för att han frös. *mutter*

Sippo hittar fjädrar
“Vilka konstiga fjädrar husse. Det här
måste komma från en sällsynt fågel.”

Han nämnde även någon om påskfjädrar, men jag tror att han bara lurades. Han vill ha berömmet för att ha hittat en sällsynt fågel, helt för sig själv. Men jag ska minsann visa vem som jamar sist…

2 kommentarer:

  1. Du verkar ha haft det mysigt på promenaden Sippo, hittade du inga påskägg också när du var ute o spanade? Sällsynta fjädrar minsann, det är inte fy skam det heller de kan man säkert ha väldigt roligt med.

    Tass o mjau från Buffe & Vinnie
    o hälsa husse att vi tycker du är värd ett riktigt påskägg (som är fullt med kattgodis o leksaker) ;)

    SvaraRadera
  2. Det verkar vara dåligt med ägg här. Ska kolla om inte husse kan lägga ett par stycken. Fjädrarna smakade lite tortt, men fick duga. Ska vidarejama till husse att ni tycker jag ska få påskägg. Tycker faktiskt också att jag förtjänar det. Så det så!

    SvaraRadera