onsdag 29 april 2009

Ingen bra dag

Den här dagen har varit hälsovådlig för både katter och husse. Jamade till mig en promenad runt lunch som vanligt. Men den blev inte så lång, för husse lurade nämligen in mig för han tyckte det blåste för mycket.

Som om inte det räckte, så gjorde han något med sin måbil, så några foton blev det inte heller. Värst var när husse skulle “återställa” måbilen, då blev det KATTastrof. Något nånstans funkade inte som husse ville och han var cirka två sekunder från ett slaganfall.

Jag som hade lagt mig så skönt blev väckt och tyckte att vi gott kunde fortsätta promenaden. Då började husse svära över telefoner, katter, slipsar(!) datorer, internet och sjösjuka isbjörnar. Som erfaren katt insåg jag att det var bäst att fly fältet.

Jag återjamar imorgon när det lugnat sig.
-Sippo.

8 kommentarer:

  1. Tänk vad dom jagar upp sig för sina prylar hela tiden våra människor! Tur att vi katter inte håller på så där!
    Håll dig undan tills husse lugnat ner sig igen.
    Så gör jag med mamma när hon går i taket över saker som inte fungerar.
    Jama lugnt Sippo!

    SvaraRadera
  2. Jag förstår inte heller vad det är att hetsa upp sig över. *skakar på huvudet* Vi jamas igen. *nosgos*

    SvaraRadera
  3. Kommentaren till "Sommarkattens Gråt" visar att det är en husse du har att vara stolt över i alla fall, för han har ett fint hjärta för oss katter!
    Det är såna kommentarer som den där människans som man inte ens skriver svar på... Och det de skriver får stå kvar och skämma ut dem på det sätt människor med den attityden förtjänar. De är liksom inte värda mer utifrån sin egen undervärdering av livets okränkbarhet, katts såväl som andras.
    Sen är det tur för henne att vi katter inte anammat det där med stålhättor!
    NosPuss Wikki

    SvaraRadera
  4. Jag förstår inte varför människorna ska ha såna där prylar för. Dom blir ju bara arga och sura när dom inte fungerar.
    Det är skillnad med mina råttor, dom fungerar ALLTID.. *svansvift*
    Det är nog bäst att du håller dej på avstånd ifrån din husse tills han har lugnat ner sej, och för säkerhetsskull kanske du ska ha nosberedskap ifall han får slaganfall...
    *nosbuff*

    SvaraRadera
  5. Du ska spinna lite extra för husse och jama i hans öra: Hetsa inte upp dig över småsaker!
    Allt är småsaker!

    SvaraRadera
  6. Wiki - Då förstår jag lite bättre. Vissa människor har helt enkelt inte rätt i skallen. Tur att vi katter är så kloka och förstående. Stålklor vore kanske något? *funderar*

    Maya - Jag håller med dig. Mina råttor brukade oftast fungera med. Fast ibland så råkade dom gå sönder lite granna. Nosberedskap är intaget. *honnör med svansen*

    Fjutten - Försök att spinna i örat hos en eldsprutande husse du. Hellre lägger jag tassen i gapet på en skällis. Fast du har rätt, jag ska jama att han inte ska hetsa upp sig över småsaker. Fast det blir från säkert avstånd. *tassen*

    SvaraRadera
  7. Matte använder ofta sin mobil till att få fram blixtrar med. Men har sett att det blir bra saker av det, ofta är jag med på det.

    BS:
    Mjau Sippo

    Ja jag har fått trösta både matte & lillmatte här. Framför allt matte, för Aragon var hennes bebis säger hon.

    Ja igår fick jag gå ut i sele, då hade de hittat en fin lila som jag fick på mig & gissa om jag njöt när jag kom ut på gräset. För att inte tala om buskarna. Blev dock lite småsur då lillmatte fastnade i buskarna när jag försökte smyga runt där.
    Nosgos på Dig Sippo
    Gimli

    SvaraRadera