onsdag 25 februari 2009

Jamat lugnt i dag

Den här dagen har varit nästan helt händelselös. Jag tog ett par varv runt gräsmattan utanför, för att schasa bort det otäckt vita. Det verkar som om gräset håller på att vinna mark nu.

Jo, husse försvann en stund på kvällen. Tänkte inte så mycket på det. Men när han kom hem, så luktade han sticktant och katt!

Det gillas inte av undertecknad katt. Jag tänker inte jama med honom fören imorgon bitti. Så det så.

8 kommentarer:

  1. Alla varningslamporna lyser! HUR kan HAN lukta sticktant och katt? Det låter verkligen oroväckande! Du måste ha ett allvarligt jam med honom i morgon!

    SvaraRadera
  2. Hu sticktanter och stickfarbröder ger mej stora morrhårsdarret

    SvaraRadera
  3. Min matte är arg, den där dumburken mår visst inte så bra mumlar hon om, den gör inte som hon vill. Kanske nåt virus på gång? Hon skulle visst köra nåt program för att se..undrar om det är nåt sånt där som kräksjuka eller influensa som dumburken har drabbats av. Bäst att jag plockar fram hink, näsdukar och tabletter så jag är förbered när viruset bryter ut...

    SvaraRadera
  4. Gustav - Det kan du sätta svansen i pant på att jag ska göra. Jag ska ta till stora jamen, så han fattar att det är allvar.

    Maya - stickisar ger ALLA katter stora morrhårsdarret, tror jag. *rys* Men det låter inte bra att din dator blivit sjuk. Kanske borde stoppa ner den i ett varmt bad. Det ska visst hjälpa.

    SvaraRadera
  5. Snö är inte roligt..speciellt inte då det blir otäckt blött mellan trampisarna och mina rosa trampisar är särskilt allergiska mot snö.
    Därför sitter jag hellre på mattan i hallen och spanar ut då ytterdörren öppnas..tyvärr så bor jag ihop med några puckon som inte fattar bättre utan rusar ut och LEKER i snön ute i trädgården.
    Herreguuudars säger jag..och så säger dom att raskatter rular..sure thing!

    /Snobben, en klok huskatt som föredrar att vara torr!

    SvaraRadera
  6. Sticktant och stickgubbe?? Man lär sig bara mer och mer på den här bloggen.. Ni katter som får vara ute mycket är så världsvana!

    //Tre katter

    SvaraRadera
  7. VA!!! Umgås husse med fienden???? Fy vad hemskt!!! Hoppas du jamar vett i honom Sippo!

    SvaraRadera
  8. Snobben - Vilka tokisar du bor med. Vem leker frivilligt i det otäcka vita? Galningar, det jamar jag bara. Du gör rätt i att vårda dina rosa trampdynor inomhus.

    Zeke - Sticktanter och Stickgubbar är något vi gärna skulle klara oss utan. Tyvärr gör vi inte det. Men som tur är träffar vi dom bara en gång per år. *pust*

    Babsan - Jag anar en konspiration. Det börjar ju liksom dra sig mot vår säger husse. Snart blir jag väl kattnappad och ivägsläpad till stickisarna. *rys* Han lyssnar inte, trots att jag jamade ut honom efter noter.

    SvaraRadera