fredag 19 februari 2010

Första boken är klar

Äntligen blev vi klara. Det var jobbigt och allt som kunde gå fel gick fel. Men nu ligger den ute för försäljning.

Hela boken bygger på mina memoarer som faktiskt går att läsa här på min blogg. Men husse och jag ville att det skulle bli den bok som vi önskat sedan vi först började på den 2001. Nu ska vi fundera på hur en eventuell uppföljare ska se ut.

En katts betraktelser - Det första året.

Tack gammelhusse som tjatat och tjatat.
Tack Katten Gustav som fick husse att börja blogga och skriva igen.
Tack alla andra som sagt att husse borde skriva en bok om mig.

28 kommentarer:

 1. Åh så spännande! Hoppas att ni får en mysig kväll och firar ordentligt!Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Jättespännande tycker vi med. Här ska slappas och mysas ikväll.

  SvaraRadera
 3. Oj, vad kul. Har redan beställt 2 ex. Här ska läsas och ges bort i present. Blir kanske fler framöver.

  SvaraRadera
 4. Å, så spännande! Så fort matte kommer hem från ett möte, skall jag jama till henne att beställa ett ex åt oss!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 5. Glömde ju... hur gör vi för att få boken dedicerad?!?

  Tass igen från Imma.

  SvaraRadera
 6. En förjamat bra fråga. Tror inte det går faktiskt. *sniff*

  SvaraRadera
 7. Oj, hela TVÅ?! *chockad* Milda morrhår, det känns lite spännande måste jag jama. Husse känner att boken kanske blev lite stressad och inte blev så perfekt som han hoppades från första början 2001. Men om det här fungerar bra, så ska han och jag jobba på en till.

  SvaraRadera
 8. Skickligt Sippohusse! GRATTIS-VOFF!!!

  *generad*

  Ähum. Ähem. Hrmmm.

  Matte har också försökt.
  I mindre skala.
  Fixa något om mig, Trassla.
  Det blev inte så bra. Det blidde liksom alldeles hopkopplat med den fjolliga bloggen som hon försökt starta med mig som en fjärdedelspart. Som ni förstår, så blev det inte så lyckat, En fjärdedelsvovve...
  OM ni skull vilja läsa det första stapplande som matte har totat ihop,så får ni ähhemmm, TRASSLA (googla) er fram via "Den allvetande brädhögen", kolla "profil" och där klicka på "Hunderingar", som är min alldeles egna blogg. fast matteskrället har ännu inte listat ut hur man får dit bilder...hon får väl fråga Dotera!

  Ähum ähem...det skulle vara kul om någon orkade testa om det funkar...
  Vi hörs???

  Trasslavovven

  SvaraRadera
 9. Vi tackjamar så mycket! Måste erkänna att vi har gett upp flera gånger tidigare. Det märks rätt väl då boken började skrivas 2001. *hehe* Anledningen till att husse gjorde klart den var en ren princip sak. Nästa verk kommer förhoppningsvis bli lite mer logiskt.
  Husse sitter nu och letar efter det ni skrivit, men hittar inget. Ni kan inte lägga en länk på er blogg kanske?

  SvaraRadera
 10. Tänk att du har fått en bok om dig! Men det är du förstås värd, med all din kunskap och grundliga utbildning. Som varande huvudkatt och nödvändig för bokens tillblivelse vet du väl att du har rätt till råjjalti eller nåt sånt. Tror det innebär extra godis av olika slag. Påminn din husse om det, så han inte glömmer bort det! Och grattis till boken!
  *kompistass*

  SvaraRadera
 11. Tackjam så mycket! Du ska ju också ha ett tack eftersom du gav inspirationen. Det har tagit lång tid, men äntligen blev det klart. Jag funderar nästan på att skriva om min utbildning till commandokatt, eller nåt. Råjjalti ska jag tamigjamaren ha! *stampar bestämt* Det blir lyxfisk, Dentabits i mängder och en förjamat massa gos. *tass*

  SvaraRadera
 12. Jag ska genast se till att Matte skaffar sig din bok. Matte har faktiskt också gjort en bok en gång som ett skolprojekt. Vi kommer skriva om det i bloggen så småningom. Den handlade om Sixten och var en diktbok.

  SvaraRadera
 13. Ge matte en svanskram från mig! Skulle vara kul att se mattes diktbok. Husse är lite av en sån där diktafån... eh, nej vänta lite nu. Diktator? Nej, inte det heller... Ah, poet!

  SvaraRadera
 14. Bra jobbat och grattis, jamar vi då till er! Vi ska så klart köpa ett exemplar. Så får matte läsa högt för oss! :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 15. Tackjam så mycket. *generad* Tasselitass på er.

  SvaraRadera
 16. Det blir säkert en bestseller eller vad det nu heter, matte har inte råd annars skulle vi köpa den bums. Lycka till med försäljningen hälsar matte och det tycker vi oxå.

  Taxkramisar.

  SvaraRadera
 17. Vi tackjamar så mycket. Vi håller självklart tummar och tassar för en bestseller. *tass*

  SvaraRadera
 18. Åh Sippo. så roligt. Skall jama till matte att vi måste tassa hem den. De e ju hon som dumt nog har hand hand om kontokortet!

  Klart de e en bästsäller, den e ju skriven av världens bästa Sippo!

  Nu väntar vi på inbjudan till releasefesten! :)

  Tasskram

  SvaraRadera
 19. Har inte du heller ett eget kontokort?! Det är nästan som om våra människor inte litar på oss riktigt. Tack för allt beröm, jag blir alldeles till mig i pälsen. *generad*
  Inbjudan till releasefesten kommer när jag fått ett eget hus att festa i.

  SvaraRadera
 20. Voff? Jag skrev just en kommentar som bara ...försvann...?
  Voff! Jag som blottat strupen och ynkat om hundars bristande intelligens, och att katter kan MER...om bloggning i alla fall.
  OM ni kissar vill läsa min blogg i vardande, får ni ta omvägen om mattes blogg.
  http://denallvetandebrdhgen.blogspot.com
  Klicka på Min profil, gå långt ner på sidan, där finns MINA Hunderingar. Fyra inlägg har jag voffandes dikterat åt matte.
  I morgon kommer en smart kattägare hit. Med bloggande katt. Han är röd, lat och vacker. Katten alltså. Husse är smal, skäggig eldsjäl och vacker. Han hjälper säkert matte.
  Voff så länge!

  SvaraRadera
 21. Vi kommer att beställa vi med! Vi ha varit och tjuvläst där man kan provläsa...och vi älskar hela alltihopa! Hur många sidor har boken, vi vill aldrig att det ska ta slut ju!

  SvaraRadera
 22. Boken är på 64 sidor och den har legat och samlat damm sedan 2001. Husse ville ge ut den mest för sakens skull. Det var en principsak att ge ut den, eftersom han hade börjat på den och lovat mig att han skulle ge ut den en dag. Uppföljaren kommer troligen vara tjockare och lite mer... eh, lite mer helt enkelt.

  SvaraRadera
 23. åh,den måste vi juh köpa
  klappar tassarna!!!

  SvaraRadera
 24. Hoppas att den bjuder till mycket nöje. *svansdansar*

  SvaraRadera
 25. Åååh vad kul, jag provläste lite ur boken och det verkar ju vara en superbok, ska beställa så fort pengarna dimper ner på kontot :D

  SvaraRadera
 26. Tackjam så mycket. Vi försökte så gott vi kunde i alla fall. Glöm inte att handla mat innan du köper boken. Vi vill inte ha några läsare som lever på grankottar för dom glömt att handla mat.

  SvaraRadera
 27. Jag ska minsann tassa iväg en beställning, när jag kollat hur många Dentabits det finns på KattBanken. Man kan väl växla in DentaBits och MyntaMöss och sånt? Annars får jag norpa nåt sånt där prassel ur husses plånbok. Det ordnar sig! Läste det där lilla utdraget och kände att här blir det flera sidors förjamsam nöjesläsning! Det var häftigt knåpat av er, Sippo! Vilket team ni är!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 28. Tackjam så jättemycket! Måste jama att jag känner mig rätt stolt över att äntligen fått ut boken. Husse gjorde som vanligt nästan ingenting. Jag tror att det kan bli lite problem att växla Dentabits mot prasselpengar. Jag hoppas det i alla fall, för annars kommer husse norpa mitt godis när det blir dåligt med pengar. *nosbuff*

  SvaraRadera