söndag 21 februari 2010

Jag blir ju alldeleses generad ju.

Wikki är ju för gullig. Hon gör reklam för min bok på sin blogg. Jag blir så generad när jag läser det hon tassat ner. Tänk vilken tur att vi bloggande katter har varandra. Jag tror att det här är det bästigaste som hänt i hela mitt liv. Bortsett från att komma till husse... och de där räkorna jag fick förra helgen. Eh, så var det ju inte fy skam att leka vuxenlekar med Gibbe. *krafsar med tassen* Hm, vad skulle jag säga nu då? Jo just det, ha en förjamat bra kväll.

16 kommentarer:

 1. "Vuxenlekar mer Gibbe"? Vem är Gibbe? Nåja, huvudsaken att du hade kul. Förresten är du värd all reklam du kan få för din bok. Jag väntar ivrigt på mina ex. Ha en förjamat bra kväll du också.

  SvaraRadera
 2. Hoppas att Vulkan svarar på mattes mejl i morgon så att hon kan få hem din bok Sippo. Sen skall ja tvinga henne att ha högläsning för mej.

  Tass!

  SvaraRadera
 3. Hej Sippo.
  Man får så mycket härliga uppslag tack vare Wikki. Så man skulle inte behöva göra annat än läsa hennes rekommenderade sidor.
  Skall självklart beställa boken älskar att få skratta.Var naturligtvis inne och tjuvläste lite.
  Nalle

  SvaraRadera
 4. Gibbe var min fästmö. Det finns en länk nere till höger som heter "Till minne av Gibbe."

  SvaraRadera
 5. Ja, hon är ju för härlig. Vi bloggkatter utbyter många tips med varandra. Hoppas boken ger mycket nöje. *stolt*

  SvaraRadera
 6. Vi håller tassarna för att det fungerar som det ska. Högläsning verkar jättemysigt ju.

  SvaraRadera
 7. Det var ett bra initiativ av Wikki? Och Klosterkatterna har också gjort reklam, har vi sett. Hurrjam för snälla bloggkompisar! Vi har också beställt en bok, som vi hoppas kommer snart. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Jag håller med. Ett jättestort hurrjam för alla bloggkompisar. Uhm, angående beställningen... Det ska visst ta 2-3 veckor innan boken kommer. *skäms*

  SvaraRadera
 9. Nu har jag tittat på "Till minne av Gibbe". Det blev några tårar på slutet. En sån fin katt. Jag förstår att du blev jätteledsen när hon gick bort. Hon hade det säkert bra så länge hon bodde med dig och husse i alla fall.

  SvaraRadera
 10. Hon lärde husse att bli en bättre människa. Han var ju tvungen att vara mycket försiktigare med henne än med mig. Jag vill gärna tro att hon trivdes tillsammans med oss.

  SvaraRadera
 11. Va bra då blir det säkert många som köper boken, lycka till med försäljningen av boken.

  Taxkramisar.

  SvaraRadera
 12. Massor med grattisjam till att du ligger som bästsäller på Vulkan. Du är nr 1 under kategorin Djur och nr 10 totalt på Vulkan!

  I knew it!!

  SvaraRadera
 13. Oj, det hade jag ingen aning om. Jamars så stolt jag blir. *svanskram*

  SvaraRadera
 14. Sippo, matte har lovat att vi ska beställa din bok när lönen kommer!
  NosPuss Wikki *x-pussar*

  SvaraRadera
 15. Hälsa matte och tackjama så mycket. Uj, jag fick en puss! *springer i cirklar*

  SvaraRadera