söndag 7 februari 2010

Snuffe jamar om att vara vaktkatt

Hej, de' e Snuffe här. *vinkar med tassen* Jo, ja' fikk ta över Sippo's jobb som vaktkatt imorse. Han var så pömsig att han nästan gäspapade käkarna ur led och svansen bara hängade rakt ner. Snell som ja' e, så hoppigade ja' in som vaktkatt för husses dator, eller kåmpjåter, som det heter på utländiska. De' va' lite nervövöst i början, men sen så flöt de' på rätt bra. Anledningen till att ja' låg vakt, var för att Sippo säjde att husse en dag kommer få järnblödning i järnan om han inte lugnar sig vid datorn. Så då beslutigade vi katter oss för att starta en kampapanj mot husses datoriserande.

[caption id="attachment_1104" align="aligncenter" width="412" caption="Menige Snuffe rapoporterar att allt är lugnt. Husse måste passera mig för att sitta vid datorn."][/caption]

[caption id="attachment_1105" align="aligncenter" width="409" caption="Jamade jag att det var lugnt? Borde kanske säga totalt stendött. *gäsp*"][/caption]

8 kommentarer:

  1. Det är rätta takterna, Snuffe. Tur ni kan hjälpas åt att hålla koll på husses dator-ovanor. Så slipper han bli så förjamat arg när datorn är dum eller krasslig. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Takk så mykke'. Ja' gör så gott ja' kan. *stolt*

    SvaraRadera
  3. Bra placering, Sippo hade inte kunnat göra det bättre! Nosbuff

    SvaraRadera
  4. En perfekt plats! *imponerad* Du har verkligen placerat dig bra och kan hålla totalkoll på husse. Sippo måste vara stolt över dig!

    Själv har jag ingen tvåbening att vara i vägen för idag, för matte och gammelmatte har inte kommit hem ännu *suckar*. Men när de kommer tänker jag kräva massor av uppmärksamhet, den saken är klar!

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  5. Sippo jamade lite försiktigt att han va jettestålt över mig. Tänk så spännande när dina männischor kommer hem med dina nya kompopompisar.
    /Snuffe

    SvaraRadera
  6. Åj, ja' blir ju alldeleses generad ju. Men Sippo har varit en jättebraig lärare.
    /Snuffe

    SvaraRadera
  7. De va veldigt duktit av dej att håppa in istellet för Sippo som var så tjött. Fankattist att du kan utlendiska oxå. De e jettebra att ni ser till att husse inte får järnblödning utan att han tar det lite isy (utlenska igen). Du kåmmer å bli en suverän sekerhetskatt.

    SvaraRadera
  8. Man ställer ju upp när man kan. Ja' vill inte ha en järnblödande husse. Tänk va' vi e duktiga som kan utlenska!
    /Snuffe

    SvaraRadera