tisdag 16 februari 2010

Vi fick ett vykort

Vi fick ett vykort via mäjlen idag. Husse blev alldeles till sig när han läste det och vi katter blev ju jätterörda.
Du, Sippo och Snuffe har en helt fantastisk blogg! Ni glädjer så många med den, hoppas att ni har kraft (och Dentabits ;)) nog att orka fortsätta!

Ett tips vore att ge ut bloggen, MED kommentarer, som bok på Vulkan.se, det skulle glädja många kattälskare över landet. Katterna som kommenterar är nämligen också så underbara, ex när Snuffe skriver så stavar de lite fel så att han lättare ska förstå osv. Helt enkelt ett ''fankattiskt'' samspel mellan läsarkatter och bloggkatter!

Med vänliga kurr

Från: Linnsen

17 kommentarer:

 1. Ja, det var jag som skickade mjaukortet!

  Med vänliga kurr
  Linnsen

  SvaraRadera
 2. Hej Sippo, Snuffe och husse.
  Vi tycker precis som Linnsen, en förjamat bra ide'
  Många kattliga hälsningar från Max,Lisa,Ellen,Kompis,Pyssling och matte.

  SvaraRadera
 3. Vi kan ju bara injama i föregående kattentarer. Vi tycker också att det är en underbar blogg, och en bok låter som en spinnande idé! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Kan bara instämma med föregående skrivare. Fast du får ju inte sluta blogga för det. Antar att det kan ta ganska mycket tid att skriva en bok.

  SvaraRadera
 5. Tycker ni det? Jag ska nog kanske ta och fundera allvarligt på det hela. Ska jama med husse om det också.

  SvaraRadera
 6. Taaaackjam så mycket. Vi blev så glada att vi var tvungna att dela med oss. *tass*

  SvaraRadera
 7. Tackjam! Husse har börjat flera gånger på att skriva en bok, men det har alltid blivit problem nånstans. Men jag ska jama förslaget om att pröva igen.

  SvaraRadera
 8. Oj, jag blir ju alldeles till mig av allt beröm. Men utan er kompisar så skulle jag nog inte blogga så mycket. Men jag blir ju inspirerad av alla kompisar varje dag.

  SvaraRadera
 9. Ja, men du är det inte bara katter som lämnar sina avtryck på din blogg, vi gillar oxå att gå in här och snosa runt, fast vi bara är ett par taxar.

  Vi har riktigt roligt när vi läser era inlägg, häftigt är det att få se och höra vad en buskolog och nosolog pysslar med. Här har det blivit varmare igen och idag faller det vitt men vi tror inte att det blir så mycket på backen men rent och fint blir det igen.

  Taxkramisar.

  SvaraRadera
 10. Men, Sippo...det där med bok, sa ju min mamma till dig för lääänge sedan...det skulle vara en superhärlig bok för både barn och vuxna. Mamma skulle i alla fall köpa den på stört och så skulle jag tvinga henne att läsa högt för oss fyra i klätterträdet....*myyyyysigt*.

  SvaraRadera
 11. Låter som en himla bra idé att göra bok om er. Du har ju en massa material här i bloggen som du kan använda i boken.
  Vi skulle absolut skaffa en sådan bok, älskar att läsa era inlägg. Tass/ Sixten & Puma

  SvaraRadera
 12. Jo, jag vet att det nämnts tidigare. *skäms* Lässtund i klätterträdet. Det låter inte illa. *drömmer*

  SvaraRadera
 13. Vi är väldans tax-samma (fniss) för era besök och tassavtryck. Skönt att det blivit lite varmare.

  SvaraRadera
 14. Jo, fast husse undrar hur han ska kunna trycka in omkring 6.000 kommentarer i en bok.

  SvaraRadera
 15. Åh vilken bra bok det skulle vi bli! Vi jamar med de andra: Klart du ska skriva en bok! Nosbuffar

  SvaraRadera
 16. Jamen där ser du! Jag har ju också jamat det till dig förut Sippo. Jama nu åt husse att ni ska tassa ner en bok för ni tassar så bra på tangenterna tillsammans! Å Snuffe måste få vara mé på ett hörn han åsså.
  Vi köper boken direkt! :-)
  High tass!

  SvaraRadera
 17. Jo, det är många som säger att vi borde ge ut en bok. Nu ska vi bara komma på hur boktjänsten fungerar. Det var lite problem igår nämligen.

  SvaraRadera