tisdag 23 februari 2010

Morgonrapport

Kan rapportera att det kommer ännu mer otäckt vitt! *fräser* Undertecknad sitter som klistrad vid fönstret för att fortsätta rapporteringarna om detta hemska fenomen. Med mig har jag vise rapportkatt, menige Snuffe.

[caption id="attachment_1220" align="aligncenter" width="225" caption="Förste vaktkatt Sippo rapporterar om otäckt vitt som faller."][/caption]

[caption id="attachment_1221" align="aligncenter" width="225" caption="Å ja' rappoporterar att ja' försökte rekna flingårna, men dåm faller för fort för mig.*rys*"][/caption]

10 kommentarer:

 1. Idag låg det ett nytt tjockt lager med sånt där vitt här också. Matte har verkligen tröttnat på att skotta nu för hon vet inte var hon ska lägga det, just nu så är Gammelhusses ena bil inskottad och idag fick hon även kasta in lite snö under den bilen också, haha. (Kanske ska lägga ut en bild på bloggen om det). Nu är det även väldigt farligt för oss utekatter för man vill ju inte gå i den djupa snön så då går man på vägen och med stora drivor i varje vägkorsning så ser inte människorna oss så snabt när vi kommer tassande. Det hände t ex Matte idag, tur att hon kör så sakta så hon hann se mig när jag kom.

  SvaraRadera
 2. Det är ju väldigt värdefullt att få såna rapporter från dig och menige Snuffe. Då kan man vara säker på att det stämmer. Ni ser fantastiskt skärpta ut båda två när ni utför ert viktiga arbete.

  SvaraRadera
 3. Vi har också tröttnat på det vita och vi skottar ju inte ens. Du har inte tänkt på att stanna inne tills det vita försvinner? Tänk så farligt det är ute med alla stora brummisar som kör runt massa snö. *orolig*

  SvaraRadera
 4. Vi gör självklart vårt bästa för att hjälpa allmänheten med våra viktiga rapporter. Vi är riktigt skärpta här. Vi vill ju inte missa något.

  SvaraRadera
 5. Min matte kom hemsläpandes och klagade över att det tog dubbelt så lång tid att ta sig hem från kursen mot vad det normalt gör när det inte är någon snö. Så hon var bra sur. Full av snö var hon dessutom så hon skvätte på oss katter. Usch!

  Tass, Sangi

  SvaraRadera
 6. Usch och fy, nu får det vara NOG! Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Vilket sätt att skvätta snö på katterna. Fast lustigt nog gör min husse samma sak. Det kanske är någon underlig ritual de börjat med.

  SvaraRadera
 8. Sannerligen! *stampar med tassen*

  SvaraRadera
 9. Inte lätt med snöväder det hade vi igår oxå, men vi har kallt idag griskallt med minus 33 i morse. Tvi attan då vill man inte gå ut.

  Taxkramisar.

  SvaraRadera
 10. -33 grader? Fyjam, jag fryser bara jag tänker på det. Brrr...

  SvaraRadera