onsdag 28 oktober 2009

Jag ÄR snygg…

Har återigen varit hos min favoritgranne och blivit lite kliad bakom öronen. Återigen har hon kommenterat min rumpa! Hon tycker jag ser rolig ut, men jag hävdar fortfarande att hon måste vara skelögd eller vad det heter. Säger att jag har damasker på tassarna. *kollar förvirrat* Jag ser då inget. Funderar på om jag kanske inte blivit lite kränkt. Bifogar bildbevis.

281020091426
“Vadå damasker? Vadå kobent? Det var det värstigaste!”

12 kommentarer:

  1. Du ÄR jättesnygg. Tror att grannen menar att det vita på bakbenen är damasker.Ja, snygg svansföring har du också! Tassen!

    SvaraRadera
  2. Du har då absolut inte ben som en ko, Sippo! :/

    Det är kul att läsa din blogg, ser varje dag fram emot att få läsa om skällisarna och brummisarna du möter i ditt liv!

    SvaraRadera
  3. Hmpf, jag känner mig ytterligt kränkt å dina vägnar! Du som är en särdeles välbyggd katt. Grannen har förmodligen ingen kunskap om kattanatåmi eller vad det heter. Men det är ju förmildrande med kliingen. Tur det.

    SvaraRadera
  4. Dui & Deco - Tack så mycket. Jag är väldigt stolt över min svansföring. *vift vift*

    Karin - Nä, det tycker inte jag heller. Kul att du ser fram emot att läsa om mina bravader. Jag tycker det är jätteskojsigt att få jama om vad som hänt.

    Gustav - Bra att även du blir lite kränkt åt mig. Tror inte någon tvåbening kan nåt om vår kattanatåmi. *mutter*
    Tassen.

    SvaraRadera
  5. Det var det värstigaste. Du föreslog inte att hon ska skaffa glasögon så hon ser vad hon pratar om. Men gissningsvis så är det det vita på dina ben som hon kallar för damasker tycker knästrumpor låter bättre. *mummel*.

    SvaraRadera
  6. Sippo. Vi på Södertälje Katthem blir lite förvånade över att den här kvinnan fortfarande är din favoritgranne. Kanske är det nån form av medlidande från din sida som gör att hon fortfarande är det, för uppenbarligen har hon problem med ögonen eller omdömet. Stiligare och mer välbygd katt än du kan man knappast uppbringa. Vad skulle kunna vara bättre? *slår ut med tassarna*. Vi som bor här ser många katter och vi vet minnsann hur en välbygd katt ser ut. Precis som du! Rocky och Tiger

    SvaraRadera
  7. sippo!! du som är såå fin,och rolig!
    ta inte åt dig utan tassa du vidare på stolta tassar!!
    /nosbuffar från pip och murre

    SvaraRadera
  8. Maya - Jag vet inte om glasögon hjälper. Hon ser ju hur bra som helst, eftersom hon ofta säger att jag är stilig. Hm, vet inte om knästrumpor är så passande för en herre. *hmpf*

    Kattson - Det måste vara sympati från min sida. Annars skulle jag nog flyttat från husse för längesen. *hehe* Välbyggd, det ordet tycker jag om. *stolt*

    Kattliv - Äsch då. Jag tar det med en nypa kattmynta. Jag vet ju att hon bara skojsar med mig.
    *nosbuff*

    SvaraRadera
  9. Ja Sippo. En så stolt och vacker kattherre som du ska inte behöva höra att han är kobent. Det är du inte och att hon sa "damasker" var nog menat som en fin komplimang för förr i tiden hade stiliga herrar i frack alltid vita damasker över skorna. De står sig så bra mot allt det svarta - liksom det vita du har framtill. Det framhäver din manliga kattlighet!
    Lätt smekning över ryggen.

    SvaraRadera
  10. Oj så smickrad jag blir. *trampar förläget* Kossor är väl såna där mjölkmaskiner som säger muuu? Jag är ingen mjölkmaskin.
    Men nu vet jag vad damasker är. Måste nog jama ett tack för komplimangen när jag ser henne senare. Åh, så mysigt för min rygg. *spinner*

    SvaraRadera
  11. Klart du är snygg Sippo, det tycker iaf vi, *Fniss* Du är så rolig oxå tycker vi, Du hittar på en massa trevliga saker, mjau
    Vi måste få igång vår matte, så hon hittar på ngt med oss jämt. Hon leker med oss då och då, då leker vi tillbaka med henne förståss.

    Tasskram på dig Sippo/



    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan
    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  12. Tack så mycket! *stolt* Så snälla ni är som leker med er matte. Det uppskattas säkert.
    Tassen till er.

    SvaraRadera