måndag 26 oktober 2009

Stödkatt

Den här dagen har tydligen inte varit snäll mot husse. Efter att vi tagit vår vanliga morgonpromenad, så försvann han igen utan mig. Jag låg som bäst och snarkade när han kom tillbaka hem och var både arg och lite ledsen.

Så jag har fått agera lite stödkatt. Men det är inte så lätt när han bara morrar och fräser åt allt. Tror jag får visa mitt stöd från lite längre avstånd, eller installera stänkskydd för morrhåren.

Tassen kompisar.

10 kommentarer:

  1. Oj då, stackars husse, det gick inte så bra med blixtmojängen då gissar vi. Du får ta Snuffe till hjälp och muntra upp honom lite.Detta förbenade gråväder gör ingen glad heller. Tasskramar

    SvaraRadera
  2. Oj Sippo, stackars din husse! Har han inte sagt någe om varför han är så arg och lessen? Kanske e de den där blixtmojängen i alla fall. Säj te honom att sån't som matte och gammelmatte inte vill ha eller behöver själva - de säljerom på Tradera. Om han gör de kan han ju köpa en ny blixtmojäng, som han tycker e bättre!
    Du och Snuffe får allt nosgosa me honom. Säj te honom att gå och lägga sej å så ligg breve honom å spinn för honom!
    tasskramar från Conny i Otterbäcken

    SvaraRadera
  3. Dui & Deco - Vi jobbar i skift jag och Snuffe. Har precis jagat ut husse på promenad, så han tänker på annat.

    Conny - Dels är det blixtmojängen som han inte fick byta in, trots alla fel. Men det värsta är att någon har gjort en tabbe så husse riskerar att bli utan pengar snart. *sniff*

    SvaraRadera
  4. Men Sippo då, det är väldigt så ofta din husse bara försvinner så där, Mutter Du får säga till husse att han talar om för dig vart han ska ngn stans och hur länge han blir borta, maju
    Det gör vår matte faktiskt. Hon talar om vart hon ska och hur länge hon blir borta, så då vet vi hur länge vi ska vänta på matte, *Fniss*
    Det är väl bra?
    Kom ihåg det till nästa gång, Sippo!!

    Tasskram på dig
    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  5. Matte och ja skickar massor med trösttassar och kramar. Det blir tufft men vi håller tummarna för att husse landar på tassarna.

    Svanskram!

    SvaraRadera
  6. Aj aj aj dåååå! Nu blir det jobba jour alltså! Ge husse en stor trösttass från oss i Fjuttgänget!

    SvaraRadera
  7. Mimmi - Ska jama åt husse att han måste tala om vart han går och när han kommer hem igen.

    Nea - Husse säger att om han inte landar på fötterna så kommer det bli ett stort hål i gatan. Tack för alla trösttassar och kramar.

    Fjutten - Husse tackar så mycket. Det behövdes säger han.

    SvaraRadera
  8. nämen! ja men jag tror säkert du är en bra stödkatt på hål,håll dig i närheten,så husse vet att du är där iallafall..

    SvaraRadera
  9. Vi tänker på din husse och ber för honom! Bra att du och Snuffe tröstar... vi sänder kattkraft härifrån så mycket vi bara kan och orkar. Och matte har tänt ljus för din husse, hälsar hon.

    Tasskramar från Klosterkatterna.

    SvaraRadera
  10. Kattliv - Jo, jag kan ju inte hålla mig allt för långt borta. Men det blir så blött i morrhåren. *suckar*

    Imma - Hälsa och tacka matte så jättemycket! Husse är ju inte direkt någon troende människa, men det struntar jag i. Ibland knäpper jag minna tassar och ber jag med.
    *nosbuff*

    SvaraRadera