söndag 16 augusti 2009

Blåst

I dag har det inte hänt så mycket. Var ute ett par gånger med husse, men det blåste så förjamat mycket att pälsen började växa åt fel håll. Om det inte varit för husse, skulle jag antagligen ha blåst bort och aldrig kommit hem igen. Ibland är han bra att ha.

16082009904
“Isch, vad det blåser husse. Fast du ser ju alltid risig ut i skallen, så för dig spelar det väl ingen roll.”

5 kommentarer:

  1. Hej Sippo (och husse)!
    Jag hittade din blogg på något vis, har glömt nu...tror att det var "mamma" som glömt sidan uppe. Jag och mina kompisar gillar din blogg mycket och skrattar så vi kiknar och ramlar omkull på rygg...av dina uttalanden om din husse och andra tvåbenta kattslavar. Du har de rätta takterna och när vi flyttar till något lägre befinnande lägenhet, så ska jag bli som du...hålla koll på området...du är min idol!
    Tass-skakning från Vännen och mina kumpaner Nanne, Felicia och Pussi

    SvaraRadera
  2. Du Sippo du har förjamat snygga morrhår!!
    *nosrodnad*
    TassKram Wikki

    SvaraRadera
  3. Brittmari - Oj, tack för allt beröm. Blir ju lite generad nästan. Det är en stor ära att roa tvåbeningar så dom hamnar på rygg. *stolt* Se upp för såna där ryggskott bara. Har hört att dom är lite lömska.

    Wikki - Men ojsan! *röd om nosen*
    Purr, purr... *ahem*

    SvaraRadera
  4. Miauo.. instämmer med Wikki du har vackra morrhår för att inte tala om din teckning. Så har du en vis uppsyn också! Mycket bra bild på dig med andra ord.

    Tassen!

    SvaraRadera
  5. Mjaou! Tack så mycket. *generad* Tänk att jag ser vis ut också. Tror jag spricker av allt beröm. *stolt*

    SvaraRadera