torsdag 8 januari 2009

Ännu mer problem

Stackars husse. I går plockade han ju fram en gammal dator för att kunna leka lite. Nu var det bara så att den datorn inte hade något ljud. Då försöker husse använda laptopen istället, men där strejkade den där "CD-ROM'n" totalt och det gick inte att göra nånting. Då försöker husse med den gamla datorn igen. Det visade sig att han var tvungen att ändra nånting nånstans, men då märker han att tangentbordet inte funkade heller... Som tur var hittade han ett annat under ett par gamla strumpor i garderoben. (!) Det är visst inte bara i skallen det är rörigt.

Annars har det inte hänt så vidare mycket i dag. Vi var ute en sväng på förmiddagen. Husse trodde det skulle bli en kortis bara, så han pälsade inte på sig så mycket. Men den här gången ville jag kolla grannområdet, så jag släpade med husse och hans frusna ben en bra bit. Fast själv tyckte jag det var skönt ute, husses mätmojäng sa noll grader.

På kvällen ville jag ta en promenad till, för då sa mojängen +2 grader och det är ju ännu varmare. På med alla kläder och ut sprang vi. Efter 2 meter gör husse ett ganska roande dansnummer. Det vita hade nämligen blivit lite blött och gjort så det var totalt glashalt ute. Husse for med benen åt två olika håll, samtidigt som han kämpade med att inte slå omkull. Om jag inte själv varit upptagen med att hålla mig ur vägen, så skulle jag skrattat.

Rätt åt husse för han klippte mina klor på kvällen. *fnys*

7 kommentarer:

  1. Bra att du rastar din husse. Jag har hört att tvåbeningar behöver rastas varje dag för att inte slöa till. Dom är inte av naturen så smidiga och alerta som vi, stackarna. De är ganska underutvecklade på många sätt.
    Att släpa ut honom två gånger varje dag kanske gör att det blir mindre rörigt i knoppen. Du kan ju alltid hoppas!

    SvaraRadera
  2. Det verkar som om din husse har datorprylar överallt... vore jag dig skulle jag kräva en förklaring till varför ett tangentbord ligger under strumporna, det verkar inte riktigt klokt om jag ska jama.
    En annan sak jag är medlem på http://www.kattdirekt.se/ det är jättebra. Man säjer var man bor osv och om jag skulle försvinna hemifrån (hemska tanke)så kan min matte anmäla det där och så får alla i mitt område ett brev i datorn, mail heter det visst om att jag inte hittar hem och så kanske det är nån som hittar mej och hjälper mej hem igen. Bra va?! Så jag tycker faktiskt att du kan länka dit oxå på dina kattvänliga länkar.

    SvaraRadera
  3. STACKARS HUSSE!
    I detta läge, Sippo, är det tröst som gäller!
    För en husse utan dator, är som om du skulle vara utan mat...
    Bengt

    SvaraRadera
  4. Gustav, återigen visar du att vi katter står högre upp på utvecklingsstegen, eller vad det nu heter. Osmidig är väl det minsta man kan kalla husse. Jag jamade en gång att husse var lika smidig som en flodhäst. Då fick jag anonyma jam om att jag förlolämpade flodhästarna! Ehh...

    SvaraRadera
  5. Maya, jag har faktiskt bett husse att anmäla mig till den där sidan. Men han vägrar av ren princip. Han hade nämligen tänkt att starta en egen sida med precis samma funktioner. Han planerade i flera veckor och började göra kalkyler och jag vet inte vad. Plötsligt slog det honom att han kanske skulle kolla om någon annan tänkt samma sak. När han då såg sidan så ändrade han färg fyra gånger, fick två hjärtflimmer och så började han bröla som en brunstig älg. BRÖÖÖÖÖL! Lät det i hela lägenheten. Varken Snuffe eller jag vågade stick fram nosen på en timma. *ryser*

    SvaraRadera
  6. Husse utan dator lika illa som jag utan mat?! Hemska tanke! Jag ska genast börja leta efter en sån där piskolog, eller vad det heter åt husse. En sån som pratar lustigt om husses innre känslor och massa annat konstigt.

    SvaraRadera
  7. Hej kompis!

    Nu kan ni ställa kloka eller knasiga frågor till oss! Ni hittar vår frågestund här:

    http://katthemmetkompis.blogg.se/2009/january/fragestund.html

    /Kärlek, katterna på Katthemmet Kompis

    SvaraRadera