måndag 12 januari 2009

Nu är jag både arg och förvirrad...

Men mjaou också!

Det verkar ha dykt upp ny information om kissen i fråga...
http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=78-AV_ID=850649,00.html

Jag som var beredd på att packa min väska för ett räddningsuppdrag... *suck*

6 kommentarer:

  1. Vi var också jättearga och tyckte att de väl kunde ha anställt en som inte var allergisk då, så att missen fick behålla sin tant... men sedan berättade gammelmatte hela historien, och vi förstod att det var journalisterna som hade skrivit tokigt. Skönt att det slutade lyckligt!

    Tass från Aragorn, Imma och Rufus.

    SvaraRadera
  2. Precis! Jag blir för förmjaouad! *mutter* Korkade journalister. Ska ta mig hundan skicka husse på dom. *slår med tassen*

    SvaraRadera
  3. Bara att konstatera än en gång att tvåbeningar är korttänkta. Bra ändå att katten får fortsätta ha det bra. Jag fick ju själv flytta hit och ta hand om den här familjen när min förre husse kom till ett sånt där hus för gamla tvåbeningar. Fast det var ingen som skrev om det, förstås.
    Tass på dig!

    SvaraRadera
  4. Ta det lugnt, inte bra för hjärtat att brusa upp så där! Ta 10 djupa andetag brukar tvåbeningarna säja till min matte. Hon är en sån där som har mycket temperatur eller om det slutade på ment...Yoga ska visst va bra brukar de säja.
    Man ska inte tro allt som säjs i tidningarna eller på tv och framför allt inte reklam, säjer matte...

    SvaraRadera
  5. Du har så rätt Gustav. Jag läste förresten hela din blogg för en tid sedan. Hur du fick sitta ensam och jama för ingen tog hand om dig på flera dagar. Min husse blev alldeles tårögd när han läste. Själv så var jag helt lugn, sånär på ryckningarna i morrhåren. *sniff*

    SvaraRadera
  6. Men Maya, jag blir ju sååå arg när jag läser om katter som far illa. Vem ända in i jamhult har tid att kontrollera fakta? Det är tvåbeningarnas jobb... Borde kanske börja med yoga i alla fall.

    SvaraRadera